Új hozzászólás Aktív témák

  • 3psilon

    aktív tag

    Sziasztok.

    Szeretnék ajánlani a figyelmetekbe egy modot. Én eredeti formájában igen játszhatatlannak találtam a játékot... az 50 kg nevetségesen kevés volt, az ellenségek éjszaka is kilométerről megláttak, a fegyverek pedig használhatatlanul pontatlanok voltak. (pisztollyal 5 méterről lehetetlen célozni?)

    Szóval a mod: Reality STALKER
    Ebben az a jó, hogy nem változtatja meg a játékmenetet, csak pár apróságot javít. Most már van értelme lopakodni épületben, a duplacsövű már egészen 7-8 méterig is jó, és minden fegyver pontosabb lett. Persze az ellenségek is könnyebben ledarálnak. Meg: nem sugároznak többé az artifactok, de növelik az éhséget meg hasonlók. Most már bárkinek el lehet adni cuccokat, de csak mondjuk 600RU erejéig. Ja, és a legfontosabb: 55 kiló cuccot lehet cipelni, de ha jól tudom egészen 70-ig lehet még mozogni.

    Ezek szerintem mind-mind hasznos módosítások, amik a játékot nem tették könnyebbé, csak kevésbé frusztrálóvá. Mindenkinek ajánlom.
    (sajnos nem kompatibilis más modokkal, amik a shader könyvtárt irják felül pl. float32, de a "stalker skies" nevű mod például helyrerakja az időjárást ha kell.)

    Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006

Új hozzászólás Aktív témák