Új hozzászólás Aktív témák

  • sinick

    senior tag

    Sziasztok!

    A Változás Ideje 3-ban Szaharov megbízott az X8-as labor átnézésével. Két doksit, meg egy könyvet találtam ,de más az istennek se találok, pedig lehet még valami, mert nég nem teljesült a küldi.

    Egy doksi a beszakadt mennyezetű alsó helyiségben volt, ahol Lebegyev képe kint van. Egy doksi volt a legnagyobb elárasztott helyiségben (azt hiszem) illevet ugyanitt volt a barna könyv is. A főbb helyeket többször is bejártam ("babasírós" helyiség, ahol a mérleg is van, illetve liftaknába le, a másikon fel trükkös helyiség is), de más nem találok. Egy heléyre nem tudok bemenni, mert oda kulcskártya kell, de - ha jól olvastam korábban - ott amúgy is csak gyógyszerek vannak (?).

    Korábban már volt itt, akkor nyírtam kia burereket, de nem tudom hogy itt mit találhattam, mert nem emlékszem rá. Szaharov adta a küldit, mikor eladtam neki 3 doksit (abból 1-2 a modell No62 volt).

    Emlékszik még valaki erre a részre?

    (A sötétvölgyben lévő bantita bázison is sokáig kerengtem, mert a 3-ból megtalálható 2 alkatrész hamar megvolt, a 3. pedig valami mini hamutartószerű cucc volt. Azt is kerestem vagy egy óráig és véletlenül akadtam bele, pdfig nem is volt annyira eldugva, csak nem volt feltűnő.)

Új hozzászólás Aktív témák