Új hozzászólás Aktív témák

  • xFreex

    aktív tag

    válasz shield #5878 üzenetére

    Esetleg ha van felesleges képződményed akkor azt Kordonban Szido-nak passzold el. Ő penget értük a legtöbbet.

    Árak: Sajnocs a CS hibája, hogy a tárgyakhoz a fájlokban szereplő árat mutatja, és nem azt, hogy adott kereskedő ennek az árnak hányszorosát kéri. :(((

    (#5880) Dhampir

    "Chaser sörétesemnél valami bug jelentkezett és nem tudtam lőszertípust váltani"
    Szerintem nem bugba futottál, hanem a fegyvernél fejlesztetted a cső huzagolását. Igaz, hogy növeli a pontosságot, viszont utána már nem lehet vele sörétet lőni, csak dart-ot. A fejlesztésnél írja is, hogy utána már nem használ sörétet.

    "A Vörös erdei bánya mélyéből érdemes megszerezni az erősebb sugárdózist elnyelő képződményt."
    Buborék? Na az nem fix. Van hogy szentjánosbogár van ott. Van hogy más. Volt hogy már Yantarban a bunker melletti mocsárban találtam Buborékot. Ott lehetett először. Ez a "milyen képződményt kapunk a pálya anomáliáiban" meg akkor dől el amikor adott végigjátszás során először belépünk az adott területre.
    Ha Strelok menekülésekor a rád támadó osztagból az utolsó életbenmarad emberkét nem lövöd le és elbeszélgetsz vele akkor elárulja Strelok rejtekhelyét. Ott van a híd mellett egy kicsi dobozban. De csak akkor jelenik meg ha csávókámtól megkapod az infot róla. Abban a rejtekhelyben van 1 ilyen buborék képződmény.

    - This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...

Új hozzászólás Aktív témák