Új hozzászólás Aktív témák

  • shield

    őstag

    válasz SaGa59 #5473 üzenetére

    Jó hangok vannak az "ébredés"-kor. :) Kifele menet, vagy 6 hulla ellátott cuccal.
    Nálam a SeregA-Lus verzióban visszatölthetőek a mentések, deee....a beállításoknál vannak furcsaságok. Kicsit kutyafuttában kezdtem el és már nem is akartam tovább játszani. Szerintem egyáltalán nem mindegy milyen megvilágítást állítunk be. Itt lehetnek gondok azokkal a dll.-ekkel amit már előrébb írtál. Pl. az este már nem tudtam úgy kilépni a játékból, hogy az auto mentést kivegyem belőle (a Snipernek is ez volt a halála). Pripyatba átmenéskor természetesen kidobott, de érdekes módon vissza lehetett tölteni. Ha megtalálnánk hozzá a megfelelő dll.-eket talán nem lenne gond vele.
    Visszatérve a beállításhoz, nekem meg vannak a megszokott gomb kombinációk a Stalkerhez. Az F6 gyors mentés nem működött, elkezdtem nyomkodni a mellette levő Fx gombokat, erre külső nézetek jelentek meg.
    Nem találtam a detektor beállítást. A megszokott F1 - F2-re beállítottam a kötszert és az elsősegélyt akkor azok a nagy készletek jelentek meg. Több furcsaság is volt, de már nem emlékszem rá, mert tényleg kutyafuttában csináltam, ennek komolyabban neki kell ülni kisakkozni.
    Sok az inaktív gomb még a DX10-es beállításnál is maradtak inaktív gombok, nálad is? DX10.1 nem is ment, ott valami gond van, olyan mintha string id lenne, holnap tudom csak küldeni a képernyő mentést. Ja..és az NPC felismerésnél valami más van (NJK?) lehet hogy az is azt jelenti, de az NPC-t szoktuk meg.

    S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

Új hozzászólás Aktív témák