Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz borovi #5430 üzenetére

    Amennyire emlékszem a szövegekre, szabadjáték. Be lehet állni valamelyik csoportba és kiszorítani az ellenfeleket az egyes területekről.
    Bár olyan beszélgetés is van (az nem biztos, hogy ténylegesen használja is a program), amikor Pripjatyban a helyi sztalkereket faggatja Sebhelyes, hogy ugyan meséljék már el, hol lehet Sztrelok rejtekhelye, mert meg kell benne találni valami spéci pszi-védelmi cuccot, mert ha nem, újabb szuperkitörést okoz a jóember. Ebből gondoltam a fordítás elején, hogy akár Sztrelok ellenében is lehet játszani, de a többi szövegből már nem került elő ilyen történetszál.

    Nem tartom kizártnak, hogy eleinte kétféleképp kijátszhatónak tervezték, majd egyes részeket kihagytak, nem folytattak tovább. Elvileg vannak Pripjatyban felvállalható feladatok is, amikkel a legelején nem találkoztam, pedig direkt futottam egy kört a városban emiatt, mielőtt átmentünk a megmentett taggal a Bárba.

    Az sem kizárt, hogy "moduláris" a fejlesztés, a szövegeket előre megcsinálták, aztán verzióról-verzióra kapcsolgatják be az eltervezett funkciókat, amikhez tartoznak. Ez a 3.0 meglehetősen friss verzió, idén júliusi, ha jól emlékeszem.

    [ Szerkesztve ]

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák