Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz SaGa59 #5385 üzenetére

    Még néhány kiegészítés:

    A telepítőben a 3 választható, olvashatatlan opció a HUD kinézetét határozza meg. A legfelsőnél (3.0) az állapotjelző ikonok a bal felső sarokban lévő minitérkép alatt lesznek, a harmadiknál a jobb alsó sarokban, a fegyverállapot jelző fölött, a képernyő jobb szélén. A középsőt nem próbáltam.

    A gyorsmentést a legtöbb esetben nem tudja visszatölteni, kilép.

    A PSZH-ban néha felcserélődik az előre-hátra irány. Lehet, hogy itt is használható a Spectrum Project trükkje: be kell állni a PSZH-val úgy, hogy az orra észak felé néz, kiszállni, menteni, visszatölteni, és úgy általában a PSZH-val mindig ebben a pozícióban leparkolni kiszállás előtt. Nem próbáltam, de hátha.

    Fegyvertuning pendrive-ok egyik lelőhelye a hadsereg. 9-ből 3 katonánál volt valamilyen.

    A mod őszi tájat mutat, bár ebbe nekem a dörgés-villámlás kicsit idegen. A Nap ritkán süt, a legtöbbször ködös, nyálkás idő van, de attól még szép színes az egész.

    Az elején, Pripjatyban némi "utánjárással" a monolitosoktól FN F2000-est lehet zsákmányolni, aminek a távcsöve barát-ellenség felismerővel és valamilyen "nyomkövetővel" is fel van szerelve, egy darabig fal mögött is követi az ellenfél mozgását és mutatja, merre van. Meg némi "éjjellátó" képessége is van. Hasznos...
    A szórása viszont elég nagy, még "röppálya laposítás" után is. Pontosság növelésre még nem volt pénzem...
    A fegyverskinek elég jók, a hangok furcsák. Az FN-nek pl alig van.

    [ Szerkesztve ]

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák