Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz Stalker78 #5031 üzenetére

    Nézegettem a fegyvereket, de ez a német TRs a legjobb szerintem. Van még másik három ami ilyen kategória, de abból kettőn beépített távcső van ami használhatatlan, a harmadik meg már kicsit butább. Marad a TRs. Ráadásul azt írja, hogy hiába amortizálódik gyorsan, az egyik legtovább bíró fegyver, a többi is ilyen gyorsan meghal. Megtartottam belőle kettőt, ugyanúgy felfejlesztve. Ha az egyik meghal, ott a másik és ha belebotlok egy főmanusba meg tudom javíttatni mindkettőt. Eladtam a sima lőszereket, csak az erősebbik páncéltörőt tartottam meg, de csak 1400 van ahhoz még veszek, nem lesz elég a végéig. Pisztolyból is csak az elefántölőt tartottam meg. A félautomata sörétest meg a rakétavetőt, meg egy Thundert gránátvetőzni. Meg ahhoz kevés páncéltörő lőszert, hogy azért legyen abba is. Gránátból is csak az erősebbiket hagytam meg. Szóval minden eladtam, csak a lényeges cuccokat hagytam meg.

    Most megyek relikviát gyűjteni, aztán lassan tényleg indulok limanszkba. De még arra gondoltam, hogy a semleges embereket baráttá csinálom, ahhoz el kell nekik végezni pár küldit.
    Vog gránátot hol kapni? És a rakétát? És az elefántölőt meg a Thundert hol lehet tuningolni? Mert a szabadságos szerelőnél üres, nem lehet fejleszteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák