Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz romero28 #3663 üzenetére
lehet, de végül is olyan mindegy.....
(#3664) remington2: csőszerű? nem, ugyanúgy be lehet járni, mint akármelyik korábbi helyszínt. tény, hogy kisebb, mint a korábbi helyszínek, de ugyanúgy van benne felfedeznivaló, ugyanúgy kapsz küldetéseket.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
emre
veterán
válasz romero28 #2639 üzenetére
A vérszívók fészkét lehet kiírtani vele.
Valami keresd meg valakit (talán Gonta-t, vagy csak az eltünt stalkereket nem tudom.?) küldetéssel kezdődik az egész.
Itt lehet olvasni róla Egyébként jártál már a bis circle-ban?
A először asszem Gonta-nal lehet felvenni, a küldetést a keresésről. Utána jutsz el Gontával a bis cicle alá. Erről jelentesz Szakállnak hogy megtaláltad a fészket és utána kell felvenni a gázpalackos küldit.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz romero28 #918 üzenetére
Engem inább most ez foglalkoztat: S.M.R.T.E.R. Pripyat v.041.
meg itt van egy ShoC INFERNO jellegű mod a COP-hoz Szerintem ez lesz a következő.
A feliratnál kicsit furcsa volt, hogy mikor a vadásszal beszélgettem néha egészen hülye neveket adott a mutánsoknak, ami inkább vicces volt mint zavaró. Egyébként teljesen jó a feliratozás.BMW001 Számomra a többi sem lerágott csont hiszen annyi féle képpen lehet mod-olni a játékot hogy szinte megunhatatlan.
R1200GS Nekem kb 1,5-2 napba tellett, és legjobb tudomásom szerint minden küldetést megcsináltam. Viszont nem a legkeményebb, hanem "csak" stalker fokozaton toltam egy könnyítő mod-dal. Ehhez az is hozzátartozik hogy semmiféle bug nem hátráltatott.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz romero28 #911 üzenetére
A rar változatot használom, másolós megoldással, mert nem a C:\-n van a game.
Egyelőre tökéletes, de elölről kezdtem és még a game elején vagyok. De az eddigi párbeszédek nagyon tetszenek, nem egyszerűen arról van szó hogy érthető, hanem az atmoszférát is jól adja vissza. Még a pda-t illetve az eszközöket-fegyvereket néztem át de ha akarnék sem tudnék belekötni semmibe.
Akárki is csinálta úgy tűnik profi munka, óriási köszönet érte."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
ssolitude
őstag
válasz romero28 #837 üzenetére
Na ezzel sikerült angollá tenni. Az én egyik verziómban sem volt localization.ltx, így ezzel kiegészítettem a javított bear-fordítást, így most egész elviselhető angol. Nem csoda, ha nem sikerült. Köszi a linket mégegyszer.
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
Zorro555
tag
válasz romero28 #824 üzenetére
Ahha. Mondjuk annyira nagyon nem ástam bele magam, de majd megnézem.
Most viszont újra telepítettem, mert valami bug miatt átváltott olyan felbontásra amit a monitor nem támogat és egyszerűen lekapcsol. Így viszont nem tudom visszaállítani.Nekem működött, én nem tettem szóközt a true után, igazából bele sem nyúltam miután átmásoltam, és működött.
-
muxi-muxi
senior tag
válasz romero28 #815 üzenetére
Így van, a CoD-sorozat mindig olyan volt, mint egy cső, vagy egy folyosó. Semmi kalandozás, viszont játszható terep behatároltsága miatt sokkal jobb grafikája van a Stalker-sorozatnál.
Személy szerint inkább a hosszantartó Pripyat-érzésre botozok. Már másodjára viszem, és már megint a végénél járok. Legközelebb valami DX11-es vassal nézem majd meg, remélem szép lesz, mert ami most van, az a 2007-es év grafikája...
U.i.: amit személy szerint a CoD-okban utálok az a halára scriptelt játékmenet, amit "folyamatos akció"-nak adják el a reklámszakemberek. Holott csak kevéssel több interaktivitás marad a kezedben, mintha távirányítót markolnál.
Végső soron a S.T.A.L.K.E.R.-sorozat is lineáris, de egészen máshonnan közelíti meg a kérdést. Az ideális megoldás a GTA-féle sandbox játékmenet lenne, de ne legyek telhetetlen...
[ Szerkesztve ]
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
- = Zk = -
félisten
válasz romero28 #648 üzenetére
eza megoldás jöhet nekemis
honnan van, mester?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
emre
veterán
válasz romero28 #622 üzenetére
Ez így van
Más: nektek a pda mutatja a mellék küldetéseket?
Mert gyakorlatilag minden segítség nélkül kell felderíteni hogy mit és hol kellene csinálni.
Ez olyan hogy gondoltam valamire találd ki mi az!"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Enton
addikt
válasz romero28 #616 üzenetére
Egyre jobban érdekel ez a misszió.
Ha pripyat-ból visszamegyek még gaus nélkül akkor feltudom már venni?
Vagy az elejétől fogva ott volt?"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
emre
veterán
válasz romero28 #616 üzenetére
Itt vannak, de ha nem veszed fel a küldetést szerintem nem fogsz tudni lemenni, mert a társad tudja kinyitni a liftaknát ahol leereszkedtek. Ha csak nem tudsz visszamenni a csatornán kesztül, de az necces. A csatorna az épülettől északra levő füstölgő tó partjára ér ki.
A küldetést meg a hajón, szemből a jobb sarokban ücsörgő stalkertől kaptam.
A gázos vérszívóírtást is kipróbáltam nem olyan izgi mint szemtől szembe, mert nem kell leereszkedni. Viszont 1-2 vérszívó így is valahogy feldiffundálódik a felszínre, nem véletlenül az a feladat hogy várj míg vége.mod: ha visszamész a csaposhoz kiadja az utasítást a gyilokra, de elöbb meg kell szerezned a gázt, meg a kulcsokat a gázhoz, de erről már írtunk.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz romero28 #574 üzenetére
csak az a kérdés, hogy menniyért fogja megvenni a "használt" cuccot...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
virkir
veterán
válasz romero28 #560 üzenetére
Hát nem egyszerű megszerezni.
Látom az ember exo-ban nyomja azt merre árultak mert nekem nem akarja senki eladni.
A darus nem rossz csak hülyén jelzi.
A bódéban végig kell nézni, hogy fejbe lövi magát a stalker majd a csapos fizet az infóért.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
-
emre
veterán
válasz romero28 #495 üzenetére
Ja nézegettem ezt is, meg az uhsf stalker fansite-on alakul valami.
Jó is lenne mert a Where do you vissza? kifejezésektől a könnyeimet törölgetem.mod: U20 magyar : olasz 1:0
érdemes nézni a meccset[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz romero28 #475 üzenetére
A mosodában jártam, de nem láttam a sárgaruhás emberkét.
Nem mintha fontos lenne csak érdekelt hova tüntek."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
zuchy
őstag
válasz romero28 #463 üzenetére
Akkor úgylátszik nem azt az ajtót nyitja. hmm. Akkor hol lehet az a kulcs, ami azt az ajtót nyitja?
De majd megkeresem hol van az ajtó.Ezért is imádom ezt a játékot, van benne egy csomó titkos hely, találós kérdés stb...
Na meg az atmoszféra. Amit mások nem tudnak ennyire profin megvalósítani.[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
zuchy
őstag
válasz romero28 #440 üzenetére
Én találtam az első pályán egy ilyen kódos ajtót, valahol lenn a katakombákban.
Lehet hogy oda kell? Sajnos már nem emléxem, hol van az ajtó.Azt meg nem tudtam, hogy a fegyver scop-jára is lehet éjjellátót tenni.
Nagyon előrehaladtam a játékban, még nem tapasztaltam meg, hogy mit hol lehet fejleszteni.PC-STYLE.hu
-
- = Zk = -
félisten
válasz romero28 #448 üzenetére
ha tudok, fellesek telóról....
(#449) stamy: sszameg...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz romero28 #446 üzenetére
jólenne biztosra tudni....
-
- = Zk = -
félisten
válasz romero28 #440 üzenetére
ó je.....
kimarad...
PDA-m" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz romero28 #437 üzenetére
csak a Gauss után lesz küldi pripyatban?...nemááár....
akkor nekem itt a vége?!...439: ésmos ezzel mit akarsz mondani?...
[ Szerkesztve ]
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz romero28 #403 üzenetére
ez a helyszín már Pripyatban van?....
-
Enton
addikt
válasz romero28 #401 üzenetére
Hát ez az, mostmár rájöttem én is, AK-val nehéz messzire lőni ésmég sokáig is tart egy embet kicsinálni.
A vasútállomáson hol lehet Dragunovot szerezni?
Mert az első szinten ott a csóka, a halyón, a felső bejártatnál. De itt hol lehetne?"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz romero28 #369 üzenetére
A kocka így eltűnik. De mostmár elkezdett zavarni a körbecsíkozódás.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-
Enton
addikt
válasz romero28 #319 üzenetére
Én még a második missziónál szenvedek de már 2 féle detektorom van.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz romero28 #315 üzenetére
Olyan dolgokra gondoltam itt amik a missziók megoldásához szükségesek.
-
- = Zk = -
félisten
válasz romero28 #307 üzenetére
nah majd ha áttévedek oda (pripyat), jelentkezem ezügyben
de várom már nagyon...pár emberkét már szedtem is magam mellé
lasan indulunk, csak vanmég pár küldi..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz romero28 #250 üzenetére
ezt picit konkrétabban, ha kérhetném
-
- = Zk = -
félisten
válasz romero28 #267 üzenetére
nekem megjelent már rég...holott reggel 8:15-van...
akkor? mehetek le puff-puff?bim: melyik gépeden is megy ilyen szépen?
fő a bizalom, ugye Lauda?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz romero28 #237 üzenetére
engem is kidob.....
de feladatkezelőben fut a gém....valahogy semmi kedvem újrakezdeni...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz romero28 #235 üzenetére
kösz, hogy szóltál ....
elméletileg ha lelövöd, a tiéd az ereklye..asszem..
megnézem, hátha én visszatudok menni...
szerk: leesett, hogy bakiztam
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest