Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    válasz Antonius1978 #36990 üzenetére

    Szia!

    Köszönjük szépen az érdeklődést. :)

    Örülök, hogy ismét idehuppantál a fórumlátogató sztalkerek virtuális tábortüze mellé.

    Nosza, várj még egy kicsit, előbb megkotrom a parazsat...

    Így ni, hadd lobbanjon fel ismét a mohó láng, melynek ijedten ide-oda csapdosó sárga-rőt fénye remélhetőleg elijeszti a közelben ólálkodó vérszomjas lényeket.

    Ejnye, de kojtol ez a máglya... A szétterjedő füstfelhő ólmos ködként lepi el a körben guggoló felzavart és rögvest táncot ropni kezdő, árnyékoktól vibráló bokrokat, amelyek rendhagyóan burjánzó növekedésének neszezése elvegyül a nyugtalan éj teremtményeinek közelben matató kaparászásával.

    Legutóbbi látogatásod óta egyre inkább hala(n)dó sztalkerek lettünk, ám bízunk benne, hogy még sokáig cserkelhetünk együtt a kiismerhetetlen Zóna kusza, titkos ösvényein.

    Valóban léteznek jó sorozatok is. A minap épp egy jó sorozat az AK-47-essel űzött el sikeresen egy váratlanul felbukkanó és feldühödött mutánsfalkát, amely addigra már több sátrat megtiport és egyúttal az ütött-kopott kondérban rotyogó zsíros löttytől is megmentette a jobb ételre érdemes bajtársakat.

    Úgy tűnik, hogy a nagy hatósugarú biztonsági jelzőberendezések és az elsődleges védelmi rendszer zavartalanul üzemel, úgyhogy találkozásunk örömére rágyújthatunk még egy régi nótára is, ha már kellőképpen átmelegített a csorba fémbögréből kortyintott forrón gőzölgő csáj.

    КИНО — Спокойная ночь Live 2021

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák