Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
IT café témák
- Adobe Indesign
- Linux kezdőknek
- Ubuntu Linux
- UPC: analóg / digitális TV, internet, vezetékes és mobiltelefon
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- [Re:] Fujitsu blog: felgyorsítható az 5G-s átállás
- Bittorrent topik
- Ubiquiti EdgeRouter family
- Windows 10
- Rendszergazda topic
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2019-01-09 19:51:15

IT café
rétisün
(PH! nagyúr)
alighanem az is közrejátszik, hogy SaGa a könyvek fordítása mellett már nem tud a modokkal is foglalkozni (ami persze teljesen érthető, a fordítás mégis csak munka), így nem nagyon vannak új mod-ajánlások (főleg nem magyarítva) a régiek meg 'kifutottak'
én is pl. már alig játszom (meg nem tudnám mondnai, mikor jártam a Zónában ) leginkább csak read-only üzemmódben vagyok itt a stalker topikokban is.
good hunting, stalker.... Ron Swanson for president! (-: eladó bringás cuccok: https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=12723
Téma tudnivalók
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Eladó 23.8" Philips 243V7QDSB Full HD monitor IPS LED - 1 év garanciával
- !AKCiÓ! Apple iPhone XS Max 256GB Space Gray ELADÓ! Vadonatúj, Telenor-os, 2019.11.25-ig Apple garis
- Canon 100D + Sigma 17-70
- !AKCiÓ! Apple iPhone XR 64GB Black ELADÓ! Vadonatúj, Telenor-os, 1 év Apple garanciával!
- !AKCiÓ! Apple iPad 2018 (6th gen) Wi-Fi 32GB Space Gray ELADÓ! Vadonatúj, BONTATLAN, 1 év Apple gari