Új hozzászólás Aktív témák

  • shield

    Topikgazda

    válasz borovi #34556 üzenetére

    Bizony el kell hagynod ezt a "hatalmas" települést. Ezen én már túl vagyok, de még a kocsmárosnak a rejtekhelyet én sem találtam meg eddig. Azt hiszem a fordításba, azt kell bele írni, hogy abban az épületben kell keresni ahol baszott sok az elektromos anomália. :D Itt abba is maradt nálam a játék.
    Amúgy pedig személyes tárolót ne keress a bázison, ezt elfelejtettek bele tenni. A bázison keresd meg a tartálykocsit, ahol elektromos anomáliák vannak. A tartálykocsi mögött van egy hátizsák, abba lehet pakolni, nem szedik ki belőle a cuccot.

    A nosztalgia kedvéért felraktam az alap SoC-t, csak a ZRP-et, Absolute Nature SoC v1.3-at, Absolute Structures SoC v1.0-át raktam rá és az Weather Overhaul v3.1.1-et. Tök jól néz ki az egész.

    Ezzel kapcsolatos dolgokat ide fogom írni, mert a SoC topikot jóval kevesebben látogatják.
    Lesz egy-két dolog amiben a segítségeteket fogom kérni.
    PL. a karakter billegést már át írtam, de ott van még a a kéz-fegyver le-fel mozgása, ami kissé zavar. A célkereszt meg sem mozdul, de a fegyver le-fel mozog, mintha a lélegzés ütemében csinálná. Ebben szeretném kérni a segítségeteket. Hol lehet ezt át írni?
    Ha valakinek volna pl. loot modja (pénz, páncél) és "hálózsák" mod, ami tényleg jól működik a SoC-al és nem csinál galibát, azt nagyon megköszönném. Persze ez mellett jöhet még más jó ötlet is. Ilyen kis apró modokat teszek csak rá, nem akarom nagyon megspékelni.
    Még egy fontos kérdés: emlékszik valaki arra, hogy melyik pályán lesz Kitörés? Eddig még nem volt, Vad Vidéken járok már és egyáltalán nem emlékszem már rá a régi időkből, hogy a Kitörések mikor és hol kezdődnek. Attól tartok hogy a Weather Overhaul v3.1.1 esetleg bekavar.
    Előre is köszönöm a segítséget.

    S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

Új hozzászólás Aktív témák