Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz shield #34532 üzenetére

    Na, akkor ujra nekikezdek, pedig mar toredekesen sok mindent leirtam, ugylatszik, mire a jatekban oda ertel, elfelejtetted.Olvassa mindenki figyelmesebben, hogy mit beszelnek hozzank a szereplok, mert nem minden kuldi van jelolovel jelolve, es ugy tunik, van egy bizonyos sorrend is valoszinuleg.
    Az elejen Ladik emliti, hogy nezz szet a bazison, ekkor mehetsz oda a csaposhoz is a kuldiert.Ha nem vallalod el, nem spawnolja be a hatizsakot a Kozponti Aruhaz szobajaba, ha elvallalod, csak akkor lesz ott.

    Relytekhelyek :
    1. KGB epulettol balra levo uzlet, benne villam anomaliaval, megallsz az epulettel szembe, van egy pad, a tamlajara ugrasz, onnan be az epuletbe.Belul egy parkany fut vegig, arra felugrasz, mesz balra, jobbra, jobbra, elersz egy szoba ele, bent hatizsak, benne a hangtompitos automata fegyverrel.
    2. Az a tombhaz, amiben a sajat irataidat keresed, te a masodik lepcsohazbol kell felmenj a szobadba.
    Eloszor bemesz az elso lepcsohazba, a 3ik ajton be, konyhaban hatizsak, benne a Szolgalatos konnyupancellal.
    3. A Kozseghaza, Polgarmesteri hivatal, egy nagy kulonallo epulet a falu szelen, amerre van egy torony is.
    Bemesz szembol (ahol talaltad Baro-t mellesleg), elmesz balra, hatul az elso vizeldeben hatizsak, benne Szolgalatos nehezpancellal
    4. Templom, soretes
    5. A falu kozepen levo hazknal az egyik padlason, emeleten 2 anabiotikus szer
    6.Azon a helyen ahol kezdunk, az iranyitoval, van egy kis mocsar, benne csatorna, a csatorna kozepen
    7. Az a hely amit PapaJoe talalt, a maszkkal.

    Dokinak ugy lehet osszehozni a Szokokutat, ha talalsz hozzuk 2 kepzodmenyt, asszem Kristaly/Lang+Galacsin.
    Az elejen, amikor Ladikkal beszelunk, koltottem bele a beszelgetesbe egy kis Orban Balazs fele Szekelyfold leirast, azaz leirtam, hogy a kornyeken milyen anomaliak vannak, a kepzodmenycsinalas eljarasat is szepen kiotlottem, hogy megis mitol tudunk csinalni kepzodmenyt.Odamesz ahhoz a mezohoz, ahova az elejen kepzodmenyvadaszatra mentel, ott van egy pont, latszik a PDA-n, az az anomalia, ahol csinalhatsz kepzodmeny, odamesz, es F-el elojon egy menu, ott latod hogy mihez mi kell.

Új hozzászólás Aktív témák