Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz shield #34443 üzenetére

    Elkuldtem, viszont meg van 1-2 dolog, amivel nem vagyok megelegedve.
    A LADIK nev az tetszik erosen, mar meg is szoktam, viszont utannaneztem es a Skiff az valami vitorlazassal kapcsolatos szakszo feleseg, valami olyasmi, hogy bogozod a vitorlat, effele.
    Utannaneztem a szonak, aztan a magyarban honos hajozasi, vitorlazasi szakszavakat kerestem, es talaltam is egy kedvemre valot, ez is valamifele csomot, kotozest, bogozast, vagy valamifele szerkentyut jelent a neve TAKLI.
    Megkerem a forumozokat, hogy szoljanak hozza, hogy szerintuk melyik hangzik jobban....

    A masik nagy gond a kocsmaros neve, mert az Stepanich, Sztepanics, Sztyepanics, Sztyepanity stb, nem tudom melyik, viszont, mivel a rendes nevukon kivul (amit ugye nem sokan tudnak), minden sztalkernek van egy beceneve.Szerintetek egy csaposnak, kocsmarosnak, pultosnak milyen sztalker neve lehet(ne), otleteket kerek. En Hami-t, Zaba-t gondoltam, de annyira nem tetszenek, esetleg lehet Kopasz, mert nincs haja,,,otlet?

    A harmadik nev ami nem tetszett, es hamarjaban lefuttattam egy tesztet az agyamban, a Trapper.
    Hoppa, beugrott egy nev, pont most, mivel magyarazni akartam, hogy a Trapper az olyasvalaki, aki csapdakkal, kelepcekkel, de azon belul hurokkal fogja a vadakat. De viszont a Kelepcés, Csapdász nem tetszik, igy hirtelen kigondoltam, hogy ha mar csapda, akkor arrol legyen szo, hogy nem o allitja fel, hanem o az sajat maga a csapda, es egy magyar regenybol eszembe jutott a martalek szo, ez a lovas nepeknel volt az a szemely, aki csapdaba csalta az ellenseget stb.De a MARTALEK sem eleg jo, igy most a drothurokbol eszembe jutott, hogy Trapper neve legyen HUROK.

    Faraday nevevel sem vagyok maradektalanul elegedett, vegulis rahagytam a Langesz nevet, de kellene majd egy jobb.

    Dhampir csak a szamitogepen irok ekezetek nelkul, ez akkor kezdodott, amikor beregeltem a Gyaloglo.hu csevej oldalra 2002-ben, es mivel nem volt magyar billentyuzet telepitve, igy szoktam meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák