Új hozzászólás Aktív témák

  • Blizzardking

    őstag

    válasz Riot Gin #31004 üzenetére

    Én nem vagyok különösebben expert a stalker modokban. Magamnak annyit megcsináltam ami szerintem a játékélményt növeli, de belefér a (játékos mértékkel mérve) hihető kategóriába. Ezen kívül semmi, csak csodálom azokat akik ilyen mélységekben átlátják azt az egészet. Azonban koncepcióm az lenne.

    Érzésem szerint ezt a játékot inkább a 30+ -os emberek játsszák, akik még ültek az óriáskeréken, néztek építkezést Zillel (aminek fékezéskor olyan hangja volt mint az elektromos szikra, dzzzzzz), indítottak be 1200-es Ladát és fulladtak le szivatóval, volt rajtuk ruszki vegyvédelmi maszk, tudják hogy a régi Skodáknak mindig felforrt a hűtővize, ismerős látványelem számukra a kisfejű, vastag nyakú, nagykezű szocreál munkás szobor. Tudják hogy az úttörő síp hátulján ott voltak a sípjelek braille írással, a Tisza cipő nem retro hanem kizárólagos, semmi bajuk a Moszkva tér elnevezéssel, ahogy a Mexikói úttal vagy a Madridi úttal sem, Gorkíjt művészként tisztelik, ezért nem zavarja őket a róla elnevezett fasor sem. Nem is folytatom...

    Mivel a játék motorja, megvalósítása kicsit avitt, és egyre inkább az lesz, engine-fejlesztő team hiányában, én pont az ilyen dolgokra (szentimentális célzattal) helyezném a hangsúlyt. A mai gyerekeknek ez grafikában, élményben kevés, mivel nem világít középen hogy mit kell csinálni és merre kell menni, tán unalmas is. A tavalyi sláger már régi, a tavalyi proci már szar. Szóval én, ha nem lennék láma hozzá, és lenne időm, inkább ilyen hangulatteremtő, szerethető emléktöredékekkel raknám tele.

    :R

    "Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák