Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz SchumiBácsi #30044 üzenetére

    Nahat, megfogtal, halvany gozom nincs hogy miert csinalhatja ezt.
    A te geped kb 3x olyan jo mint az enyem, nalam erdekes modon pedig megy minden a leheto legmagasabbra allitva menubol.Es meg nem is szaggat olyan sokat, kb 15-30 fps kozott mozog ugy saccolom.
    Csak nemreg -tegnap - probaltam ki egy uj modot, Another Zone 1.1-et, es akkor viszont en is talalkoztam ezzel a jelenseggel, de nalam az volt a baj, hogy egyszerre kb 20-30 monolit harcos uldozott folyamatosan, es lottek ram, nem csoda ha nem birta a gep.Az elso 10-et lelottem ahogy tudtam, aztan menekultem Noe barkajara - kesz rohej 2 okbol is, most jut eszembe, 1.Noe barkaja, az utolso mentsvar, es az is lett szamomra, 2.Jott is a Noe altal megjosolt Aradat, amit o nem elt tul, de en egyenkent lepuffantottam az ajtoban a monolitosokat :D.
    Na akkor nalam is kb 1 lehetett az FPS az elejen.

    Esetleg csinalj egy olyan cselt, hogy az Exe-t tedd kompatibilissa mittomen XP-vel pl, es lam akkor mi lesz.
    Nalam a 7es alatt volt olyan, hogy egy mentest 5 perc alatt toltott be, atallitottam a kompatibilitast, es azutan rendesen, azaz kb 30 mp alatt kezdte tolteni.
    Tegy egy probat te is ezzel, lam az oprendszered-e a hibas, mast amugy sem tudok kapasbol javasolni.

    Dhampir : FREE mar berakta a modunkba azt a lehetoseget, hogy ritka loszert hozzon, ha akarod, betetetem vele az is, hogy hasznalt szamitogepet hozzon, biztos talal valamelyik laborban :P

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák