Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Nagyon kíváncsi leszek mi lesz ez után. Októberig köt a hűség.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Ricardo
titán
Lesznek náluk One Plus készülékek?
-
anulu
félisten
valszeg az egész családot viszem át T-hez. hozzáteszem, fájó szívvel
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Ej te simicska...
-
Fall-N
veterán
Vicces az egész Vodafone vétel sztori úgy ahogy van. Főleg úgy megvenni, hogy több milliárdos adóssága van. Én már rég nem vagyok Vodafone-os, így nem érint.
-
Watchdog
aktív tag
Vodafone -
Chaser
legenda
legyen numero uno
már nem elérhető díjcsomagban vagyok, remélem nem kell váltanom - másik szolgáltatóra - : )_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
törölt tag
VDFN
-
Pro Koryak
addikt
Milyen jó is, hogy állami kézbe kerülnek a nagy szolgáltatók: Digi + Voda + Yettel 25% + .... Így majd nem kell Pegazus és hasonlókra költeni.
-
tomp
félisten
Még egy érdekesség: A Vodafone új székhelye Budán a Budapest ONE lesz.
-
btprg
senior tag
Miért fáj a szíved? A vodafon amúgy is szar volt, engem az lep meg hogy ki volt hajlandó eddig náluk lenni. ("a hálózat foglalt", meg random helyen nincs térerő ahol mindenki másnak van hibák... az is vodafonossal volt, hogy ő ha hívott engem, akkor én nem hallottam semmit, simplex volt a beszédcsatorna, ha én hívtam akkor jó volt. A vodafonnal én mindig csak szívok, mások miatt, akinek az van.)
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
veterán
Csak a tv-m volt a vodánál, de azt is átvittem múlt héten a telekomhoz. Inkább megszokom az IPTV-t.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
bambano
titán
1-től 4-ig lesz szolgáltatás...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Yodafon
senior tag
igen ezzel kb tukrozik a normalis magyar ember velemenyet: Ó, ne!
I'm gangsta!
-
megott
aktív tag
Dehát ez nem One, hanem Ó NE!
Pénteken kötötte az optikát a T, felmondtam a szerződést a vodával, a koaxot kivágtam a kábelcsatornákból is, szombaton visszaadtam az összes vodás vezetékes egységet.Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!
-
dredjudge84
őstag
Valaki magyarázza már meg, hogy mi ez a hiszti? Attól hogy megvették, miért kell átmenni t-hez? Gondoljátok hogy ott nem tudnak lehallgatni ha akarnak?
-
Neurotoxin
őstag
4iG....albánia és montenegrói "felvásárlások". A kutyának nem kellő cégeket felvásárolni a balkánon és a közelkeleten. A banki szektorban dettó, úgynevezett portfólió bővítés címszóval, hogy a befektetőknek lehessen mit prezentálni. Most sírjak vagy nevessek?
Szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz az agyontömörített applikációs "adásnak" olyan minősége, mintha ugyan azon a kábelen IPTV vevővel használnád... Ráadásul teljesen feleslegesen használod a sávszélességet, ha még párhuzamosan is használsz egy vagy több eszközt. Tudom, egy splitterrel van a lakáson belüli koax tovább osztva, de már régen nem tudod közvetlenül a TV-be dugni..
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
megott
aktív tag
válasz dredjudge84 #31 üzenetére
Én nem ettől tartottam, inkább nem szeretnék közvelenül ennek a díszf@sznak fizetni!
Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!
-
mad823
őstag
válasz Neurotoxin #33 üzenetére
Ugyan már, az a 6-8 mbit nem oszt, nem szoroz.
Amúgy de, jelenleg Voda coax+mediacard. Semmi szükségem +1 eszközre és távirányítóra. Szóljanak majd, ha lesz már DVB-I. -
nagyúr
Ez az One honnan jött?
Mindenki tudja szerintem ez a név minden bizonnyal a Money lesz!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
bambano
titán
válasz dredjudge84 #31 üzenetére
a családi tapasztalat szerint nem azért kell szabadulni, mert a 4ig megvette a vodát, hanem azért, mert a voda megvette az upcot és azóta az ex-upcos kábeltv használhatatlan.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
törölt tag
Majd a nyitóbulin ez fog szólni:
-
Busterftw
veterán
Tehat ezzel megszunik a Vodafone Magyarorszagon?
-
Toltotollkin
junior tag
Nekem tetszik az új név
Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak. Oscar Wilde
-
Rawulf
őstag
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
turbuczn
tag
válasz Neurotoxin #33 üzenetére
-
-
addikt
Remek név
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
janeszgol
félisten
válasz Viktor0610 #6 üzenetére
Nekem 400 forintot emelt a voda csak úgy. Tehát 4500-ról 4900-ra emelte a havidíjam.
Ezért kapok 15 GB netet. Nekem még mindig megéri, de nem hiszem, hogy hosszabbítani fogok majd. -
törölt tag
Nekem ez pont telekom vezetékessel volt nagyon sokáig... olyankor a rutert áramtalanítani és utána újra áram alá kellett helyezni (kicsit várni közte), akkor megjavult... (ettől függetlenül T-t sem szidtam...)
Kinek mi a tapasztalata. Nekem mindig is voda volt, sosem volt gondom vele. Az meg egyáltalán nem érdekel, hogy angol vagy épp magyar a tulaj, müködjön arra amire használom, stb.
bambano
Nem csitri, hanem csetiri...dredjudge84
Csak a szokásos vándorcirkusz... Ha valaki ettől érzi jól magát vándoroljon...
ugyan ezt olvastam a digi esetén is...
stb.Neurotoxin
Miért ne tudná? Nekem megy osztással egy a tv-be, egy a box-ba (saját, nem céges).
Legfeljebb régebbi tv-hez kell box, de ott csatlakoztatható antenna legfeljebb a fogható adások száma lesz korlátozott....A legtöbb szolgáltatónál viszont kötelező szolgáltatói eszköz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- Denon DL-103 MC hangszedő
- Samsung EP-P2400 vezeték nélküli wireless töltőpad töltőfej nélkül új BONTATLAN
- Lian Li O11Dynamic XL (ROG Certified) Midi-Tower - fekete (O11DXL-X) + Vertikális GPU keret
- 1 TB SATA HDD WD Se Western Digital 3.5"
- (kb.új) Waizowl OGM Cloud red gamer egér (PAW3395, Nordic chip, 55g, 4k ready)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest