Új hozzászólás Aktív témák

  • laceszgamer

    addikt

    Egy elég árnyalt probléma lépett fel nálam. Péntek este volt egy áramszünet és azóta a routerem nem hajlandó működni.A modem egy D-Link DSL-360R a router pedig egy TP-Link WR740N.
    A probléma ugy jelentkezik, hogy a modemen, az Ethernet lámpa kb 1 mp-es közökkel villog és nem lehet elérni a netet, emellett még a router beállitásaiba sem tudok belépni, csak egy " nem válaszolt " üzenetet kapok. Ha a gépet a router nélkül a modembe kötöm, ugy semmi gond sincs, van net rendesen. Mindkét eszközt reseteltem is, igy se eltt semmi javulás.
    Router be lett vive számtech boltba ahol vettem, ott müködött szépen, be lett állitva, mint ezelött, hogy csak össze kelljen dugjam és müködjön, de ismét ugyanaz, 1 mp-es villogás az Ethernet lámpán.
    Közben ismerőstől hoztam egy ugyanoylan tipusú modemet mint az enyém, és azzal is ugyanaz a hibajelenség, tehát a modem hiba jóformán kizárva. Próbálkoztam a kábelek cseréjével is , ez sem hozott semmi javulást.

    Mit lehet iylenkor tenni?

    Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

Új hozzászólás Aktív témák