Új hozzászólás Aktív témák

  • asrac

    újonc

    Sziasztok,

    Egy hónapja vagyok aktív Revolut felhasználó, a fórumot is hetek óta olvasom és látom, hogy nagyon sok segítőkész tag van itt, akik szívesen osztják meg a tapasztalataikat, így most én is kérdezni szeretnék. :)

    Közöttetek van olyan, aki aktívan használja a crypto-valuta kereskedés funkciót? Tapasztalatok?

    Nem mennék bele hosszú fejtegetésbe, a lényeg, hogy tisztában vagyok ennek a befektetésnek a módjával, kockázataival, az is világos, hogy nem birtoklom a valódi kulcsot, illetve nem is "vihetem ki" az alkalmazásból, mindez azonban annyira nem zavar, mivel alapvetően spekulációra, adás-vételre fektetnék be egy kis "játszós pénzt". Nagyjából 100-200.000 HUF körüli összegről van szó, amit ha gyenge az árfolyam hosszútávon is tudom nélkülözni, illetve ha elbukom akkor így jártam. Már most is vettem "teszt jelleggel" LiteCoin-t megnézni, hogy működik a rendszer, most azonban gondolkozom, hogy betenném ezt a nagyobb összeget, amivel kb. arra játszom, hogy összehozzak pár 10.000 HUF-ot pluszban, ami kellemes és hasznos "meglepetés" ha jön. :)

    A kérdéseim a következők lennének:

    1. Sok "rémhírt" hallottam ezekről a fiók zárolásokról. Én eddig nem futottam bele ebbe, pedig már elég sok pénzt töltöttem fel, viszont soha nem nagyobb összeget, hanem 20-30 ezer forintokat folyamatosan. Van valami "tuti okosság", hogy ez mitől jelentkezik? Nyilván feloldatom, ha kell, de munkáltatói igazolást meg a saját bankszámlám jelenlegi megtakarítási tartalékát nem akarom a Revolut-nak mutogatni érthető okokból.
    2. Aki használja a funkciót: jól emlékszem, hogy alap fióknál havi 3 átváltás van? Ez azt jelenti, hogy utána is lehet váltani, de bejön valami költség? Mint ha olvastam volna ilyesmit egy külföldi fórumon, de nem vagyok biztos benne.
    3. Hol látom, honnan tudom, hogy nekem mikor fordul a hónap? Erre is a regisztráció napja érvényes?
    4. Aki csinálja, használja, általánosságban milyen tapasztalatokat szerzett a kereskedés funkcióval?

    Előre is köszönöm mindenki válaszát és segítségét! :)

Új hozzászólás Aktív témák