Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz gzbotii #7753 üzenetére

    Csak azt töröld, ami szemben áll az Alapelvekben és a magad által írt Összefoglalóban szereplő szabályokkal. Ez szerintem nem vékony jég, vagy nehezen azonosítható dolog:
    Ha nyíltan saját részre hasznot hozó tevékenységre buzdít (pl. "Írj rám, és kapsz akciós kódot stb") akkor az törlendő, további alkalommal újra megpróbálkozóknál modker. Ezért van a törlési jogotok. Ha utána hiszti van belőle, el lehet menni a kedves hirdető júzernek a modkerbe, ahol lehet rinyálni hogy milyen genya a TG, mert végzi a munkáját és nem hagyja egy FB csoport szintre zülleszteni az általa felügyelt szakmai topikot.

    Vagy hogyan lehet egy ilyet másképp értelmezni, esetleg úgy értelmezni hogy szakmai fórumban ez még "elmegy"?

    Aláírásban lehet hirdetni, pont jó erre. Nem szemeteli a szakmai részt felesleges körbekerülő hozzászólásokkal.
    Ha gondolod folytassuk privátban, vagy kérj másodvéleményt akár TG-ON-ban, csak írd meg mi lett a vége, mert nem vagyok már TG.

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák