Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • válasz vampire17 #6886 üzenetére

  A virágbolti Google pay miatt nem tiltanak le. Max a Revolut rinyálhat azért hogy pár percre átírtad a címedet míg a virtuális kártyát létrehoztad. Erre is lehetne azért mit reagálni (reagálnék is, de a kutyát nem érdekel és működik) és ugye már többen használjuk így és még senkit sem tiltottak ezért. Pár régi motorosnak van ilyen aggálya, de tapasztalata vele ugye nincs. Akinek van, annak meg működik. Amíg ez nem változik maradjunk már a tapasztalati infóknál és a "lehet hogy majd az lesz" típusú jótanácsokat kezeljük helyén.

  Az is le lett már írva, attól hogy a Google Pay nem a Play áruházból van még nem feltétlen veszélyes cucc. Apkmirror pl. simán használható. Ha pedig mindenáron Playből akarja valaki letölteni, arra is van lehetőség. Tessék utánanézni és megoldani, kis IT érzék kell hozzá.

  Ha nem mennek képességi okok miatt a fent leírtak vagy nem csak szimpik, ott a Simple az OTP-től. Ugye annak megvannak a maga korlátai, de hát azért OTP és nem Revolut.

  Az NFC fizetés Revoluttal Androidon működik:

  1. Régi kártyád van, UK régiós.
  2. Új kártyád van, arra ott az előzőleg leírt módszer pontról pontra.

  Ha foscsi van, lehet bankot váltani, telefont váltani, simple-zni.

  Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés