Új hozzászólás Aktív témák

  • streng

    csendes tag

    válasz KTU #4862 üzenetére

    Hát igen. Nehéz az élet. Lassan azon gondolkozom, ha legközelebb valaki azt mondja rossz a Revolut ráhagyom. Ne használd, nem való mindenkinek! :) Most miért nekünk elégedett felhasználóknak kell meggyőzni, hogy ez egy igen jó szolgáltatás. Rengeteg előnnyel, mindent ingyen bizonyos határokon belül, sorolni is nehéz. Magyar bankok, azok alkalmazásai, árai sehol nincsenek ehhez képest. Viszont igen ez Fintech vagyis új szolgáltatás, bizonyos hátrányokkal. El kell dönteni szükséged van-e rá. Kisebb problémák mindenhol előfordulnak. De a pénz mindig meglesz.
    Egyébként a tiltások elég furák, mindig kiderül a háttérben valami turpisság, ami miatt jogos volt. El kell olvasni a feltételeket, ésszerűen kell használni, nem trükközésre, visszaélésre játszani.

    Én 2 éve használom, több millió forint ment át rajta, és milliós nagyságrendet tárolok rajta most is. Egyszer sem tiltottak, ellenőriztek.
    Az elektronikus pénzforgalom ilyen, vannak gondok bármelyik résztvevőnél és köztes résztvevők miatt is. Majd megoldódnak. Bankoknál is pont ez megy. Ja, Revolut pl. 7 nap után törli a befoglalt összeget, ha a kereskedő nem hívja le. Magyar bankoknál ez 30 nap, nekem meg abban áll a pénzem, mert hibásan terhelt valaki sima bankkártyámra, Volt hogy szálloda deposit-ját csak 30 nap múlva kaptam vissza több 100e Ft-t. R-nél ilyen pl. nem fordulhatna elő. Igen, ezek bosszantóak, de le van írva ilyen a rendszer elfogadom és használom is a magyar bankokat is és Revolut-ot is. Mindegyiket arra amire van és ami az előnye. Revolutnál pl.: instant payment az ismerősöknek, na ugye a hazai bankrendszernek azt sem sikerül bevezetni... még...

    Szóval használd nyugodtan, vagy ne! ;-)

    /KTU nem neked szántam, csak arra válaszoltam, éreztem az iróniát, pont azért írtam én is

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák