Új hozzászólás Aktív témák

  • Zugi

    aktív tag

    Sziasztok!

    Egy bizonyos blog meghívó linkjét beírva, utána kezdtem regisztrálni az appon. A blog azt hirdette, hogy ez a promóciós link állandóan aktív, nem jár le és hogy ezáltal postaköltség nélkül kapom meg a kártyát, de erre semmi nem utalt a regisztráció során és kiválasztani is csak 1.866 Ft kiszállítási díjjal tudtam a standard kártyát.

    Azt is írják továbbá, hogy a legújabb változtatás szerint a Revolut elkéri a kártya posta költségét, de ezt a rendelés után visszakapom a számlámra. Amennyiben ez nem teljesül, írni kell a supportnak, és a meghívó linkre hivatkozva vissza fogják utalni!

    Járt már valaki így? Mikor utalják vissza és ha nem, írt a supportnak? Egyébként oda lehet magyarul írni, vagy csak angolul?

    Mindössze csak az említett link alatt elindulo oldalon a telefonszámom megadása után ennyi volt a visszajelzés, semmi más:

    Ami olvasható, hogy "we have sent you a text with a link to download the app", na ebből semmi nem érkezett, sem sms, sem más. Így innen továbblépve közvetlenül a Google play-ból letöltött Revolut app-ban kezdtem az account-om regisztrálását. Nem volt semmi előzőleg fent, csak az appot szedtem le, de még nem volt megnyitva sem. Ez így érvényes? Mert előtte a telefonszámomat a képen láthatóan csak beregisztrálta akkor a link alól, nem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák