Új hozzászólás Aktív témák

  • streng

    csendes tag

    válasz Andralin #3795 üzenetére

    Én is régóta használom hasonlóan aktívan minden funkcióját. Neked már kiépült egy használati történet, nem is tiltott le eddig.Ha ingyenes csomagod van, ott figyelj a limitekre, mert utána már nem olyan kedvező. Pont erre való a Revolut, hogy jó árfolyamon vált. Meg a sok egyéb funkció. És ahogy írod nálad nincs benne cash recycling, meg hitelkártya visszatérítés határtalan kihasználás. Szóval szerintem továbbra is minden rendben lesz. Ha meg gondjuk van chat-en megkeresnek, beküldöd a papírokat és miden OK. Van egy éves limit is, de az angol mércére volt eddig állítva, most hogy HUF lett a base currancy ki tudja. Nem szabad csak ettől függeni és akkor nem ér meglepetésként ha pár napra, hétre nem elérhető az accountod. Az előnyei bőven kompenzálnak szerintem.
    Akiket letiltanak ott mindig kiderül, hogy valami olyat tett amit nem kellett volna, és egyébként is józan észbe ütközik. Ha meg csak furcsa egy tranzakció akkor csak azt tiltják le, az account megy tovább, míg igazolásra kerül a kérdéses tranzakció.
    Szóval csak ajánlani tudom és ajánlom is Revolut Ambassadorként.
    Aki kér tőlem privátban ajánló linket, küldök és akkor ingyenes a kártya kiszállítás is. Csak új felhasználókra érvényes.

Új hozzászólás Aktív témák