Új hozzászólás Aktív témák

  • Jamesch

    tag

    Most beszéltem az Erste-vel, azt mondták minden Revolut feltöltés utalásnak számít, ami ELVILEG hitelkártyáról necces, mert azonnal kamatozik (bár nincs fix költsége mint a kp felvételnek). Végülis nálam se jelent meg kamatterhelés, egyik alkalommal se, viszont Erste forint jóváírást se kaptam, valamint az ügyintéző azt mondta látott már másnál emiatt kamatterhelést, bár jeleztem hogy ezt kétlem, mert akkor nem használnák az emberek a hitelkártyát feltöltésre.

    Azt hozzátenném, hogy direkt 3 féle képpen (ahogy kell Curve-ön keresztül, direkt top-up, revolutról bekérve EUR majd hitelkártyaadatok megadása) is próbáltam hogy mi lesz a különbség és mindegyik ugyanaz az eredmény.
    Ez a jövőben szívás lehet ha bekeményít az Erste és elkezd kamatot szedni.

    Curve-ön keresztül az MCC kódok továbbítását az is alátámasztja, hogy az azon alapuló Erste Forint visszatérítések ugyanúgy működnek mintha direkt a hitelkártyát használnám.

    Mondjuk mult hónapban EUR kp-t is vettem fel külföldön ATMből Curve-el hitelkártyáról és semmi szankció nem volt, valsz az is vhogy kamatmentes utalásnak minősül. Erre nem mertem direkt rákérdezni :)

    Ja és |V|etal !!! |,,|¸

Új hozzászólás Aktív témák