Új hozzászólás Aktív témák

  • Takuun

    aktív tag

    válasz Takuun #26865 üzenetére

    Egy kis UPDATE!

    Eladtam a héten minden részvényem és a teljes összeget amit a Revoluton tartottam átvezettem egy magyarországi bankba. Reggel 9:15-kor utaltam, 1 órával később már a magyar számlámon volt a pénz. Nem kötött bele az algoritmus. Lehet szerencsém volt.

    Aztán még aznap este érkezett a felszólítás, hogy igazoljam az összes pénzt amit 2019-óta befizettem a Revolut számlámra! Azonnal megkapták a fizetési papírjaim 3 hónapra visszamenőleg és a 2018-2019-es adóbevallást valamint a bankkivonatomat is. Majd ma reggel ismét kértek további dokumentumokat. A sok negatív komment alapján erre számítottam is. Eközben minden funkciót tudtam használni az applikációban látszólag. Hogy tudok-e fizetni, utalni, részvényt venni, nem tudom, mert 3700 Ft-om maradt rajta és már nem volt kedvem ezzel szórakozni.

    A további doksikat majd megkapják, ha lesz kedvem és türelmem hozzájuk. Nem bánom, hogy időben léptem és "kimentettem" a pénzem tőlük. Hogy az utalás miatt vagy egyébként is kérték volna a bevételem igazolását nem tudom. De most úgy érzem, hogy piszok nagy mázlim volt és éppen időben léptem le tőlük.

Új hozzászólás Aktív témák