Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz KTU #2467 üzenetére

    Van, és látom hogy rosszul is írtam, TW kártyám van, Revolut nincs, azt most kértem (és amíg a TW ingyenesen küldte, itt levontak 6 eurót érte). Úgy is töltöttem pénzt a Revolutra, hogy Top up-on megadtam a TW bankkártyát.
    Viszont nézd el, hogy nem értem mire érted, hogy ingyenes lenne. Milyen pénznemben? Ez még kissé kínai, hogy gbp alapú a kártya, de usd-t állítsak be, de ne engedjem váltani ezt vagy azt, stb... Gondolom mivel a kártya van beállítva, így a TW vásárlásként könyveli el, ezért ingyenes. De Forintban is, ha Top up-ot nyomok?

    A TW-re meg banki utalással teszek relatíve olcsón, vagy hogy? Nekem, ha jól tudom nem ingyenes a banki utalás, a jelenleg még meglévő csomag '0,205% min. 103 Ft max. 10 240 Ft + (0,3%
    max. 6 000 Ft)'
    szöveget ír. Tehát az 'olcsó utalás' itt jelen esetben csak annyit jelent, hogy a TW nem vesz le érte külön pénzt, de a bank meg igen, min. 103 forintot(?). Így a 'Gyors & egyszerű utalás'-t választva, az így ha le is vesz 12 forintot, az kártyás vásárlásnak minősül (ha jól tudom), ezért az meg a bank felé nekem nem kerül semmibe.
    Szóval, ha van huf a TW-n, akkor azt a kártyát berakva a Revolut alá, kártyás vásárlásként látszódna a TW felé, és költségmentesen át tudom húzni oda a Top up módszerrel?

    Curve meg nálam nem fogadta el az ajánló kódot (vagyis, egész pontosan, a továbbra nyomva az mondta, hiba a hálózatban, nincs net (korlátlan mobilnetem van...)), majd amikor ott hagytam a telefont (dolgozni kellett), az kilőtte a háttérből, így buktuk az £5 pénzt :W Aztán a TW kártyát sem fogadta el (vagy az a Curve-t, mert visszautasította a próbaterhelést, amiből rögtön kettő is jött :((( ) Aztán később már el sem indult... csak az adatok törése és a gyorsítótár törése után. Majd aztán később megint nem indult el, csak ugyanígy... :U

    [ Szerkesztve ]

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák