Új hozzászólás Aktív témák

  • Snoop-y

    veterán

    válasz viktorhu #17563 üzenetére

    Akkor idezzunk:

    "Wenczel Richárd elküldött pár anyagot, képernyőfotót a netbankjából, amellyel igazolni szándékozott, hogy valóban az övé a pénz, a saját számlájáról utalt.

    A fintech erre jövedelem-igazolást is kért.

    bár az ügyfélnek hangsúlyozottan nem az aktuális jövedelméből származott a pénz, hanem az egy több éves megtakarítás volt, de azért kénytelen-kelletlen még az utolsó három havi jövedelemigazolását is elküldte."

    Tehat ha sajat szamlamrol utalok es elkuldom meg a fizetesi papirjaimat is (amihez az egegyadta vilagon senkinek nincs koze max akkor ha hitelbiralatot vegeznek vagy adohatosagi vizsgalat folyik ellenem) es ezek utan is meg zarolnak akkor nem vagyok egyutmukodo? Mit szeretnenek meg? Raadasul emberunk fizetos ugyfel nem is csak ilyen kartyas atvaltos ingyenelo mint a legtobben. Sok banknal voltam mar eletemben de az lenne az utolso huzasuk, hogy befagyasztjak a szamlamat.

    Amig par szaz meg max ezer euro osszegekben utalgattok az jatekpenz persze, hogy nem fognak befagyasztani. De nehogymar egy penzugyi szolgaltatasban ugyanez legyen par ezer dollarra manapsag az csak egy havi fizu (legalabbis az IT fizetesek topic alapjan ;] )

    New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

Új hozzászólás Aktív témák