Új hozzászólás Aktív témák

  • messibarca50

    újonc

    Elore is bocsi az ekezetek hianyaert!
    Sajnos belefutottam Spanyolban egy kellemetlen hotelbe, januar kozepen megyek ki, edesapam bankkartyajarol fizettem ki a bookingon át az osszeget, azonban jelezte a hotel, hogy szemelyesen be kell mutatni a kartyat, amirol levettek a penzt. Meg ki is tudnam vinni, de az en nevemnek kell majd a kartyan lenni..mivel nincs sajat kartyam, ezert rosszul jartam, 2 hetem van meg intezkedni..tudom, miert foglalok ilyen hotelnel..hagyjuk.
    A hotelnel azt mondtak ezesetben helyben kell kiegyenlitenem az osszeget kartyaval vagy cashel, es ok refundoljak az eredeti kartyara a penzt.
    Nem szeretnek viszont ilyen sok eurot valtalni, ezert gondoltam, hogy csinalok egy revolutot a nevemre, amire akar edesapam kartyajarol is tehetek penzt, hisz maga a revolut kartya az en nevemen lesz, igaz? Szerintetek ez mukodokepes? Igy talan meg penzt is sporolhatnek, mintha changeban valtanek ennyi eurot(90 ezer forint a szallas ktg)

    A revolutnal egyebkent mennyi ido alatt kuldenek ki fizikai kartyat? Bar ketlem, hogy szamitana, mert apple payen at is ki tudom majd egyenliteni az osszeget.
    Minden tanacs jol jonne!
    Koszi :)

Új hozzászólás Aktív témák