Új hozzászólás Aktív témák

  • Depression

    veterán

    válasz Faby #15627 üzenetére

    Fogadjunk, hogy a Rózsadombon laksz... Voltam Pizzafutár ott, 100Ft jár pizzánként, ami ugye a benzint sem fedezi, nemhogy a kocsi amortizációját, és találkoztam olyannal, aki megharagudott, hogy a 995Ft-os pizzára adott 5Ft-os borravalót nem háláltam meg, hanem inkább visszaadtam.
    Igen, ezeken a helyeken, beleértve a felszolgálókat is, belevan számítva a borravaló, azt a tulaj zsebrevágja. A 10% jachtot az, aki tényleg kiszolgált sosem fogja látni. A párom mesterpincér, aláíratják vele a papírt, hogy átvette, majd még neki kell adóznia utána, de sosem fogja megkapni.
    Elhiszem, hogy téged nem zavar, csak majd ne csodálkozz, ha olyantól kapod a pizzát, aki ennyi pénznek is örül, aki szívvel csinálta volna, az meg most máshol dolgozik.
    Most, hogy már rég inkább felsővezetőként dolgozom, sosem felejtem el azokat a pillanatokat, amikor ezen múlott, hogy eszek-e este, vagy sem, vagy felvettek-e stopposként hazafelé. Meg amikor ráborítottam az asztalt egy ügyvédtanoncra, amikor azt mondta, hogy nem érti a dolgozó embereket, ő inkább elvégez egy harmadik diplomát. 'Hisz az apja fizeti'.

    [ Szerkesztve ]

    Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

Új hozzászólás Aktív témák