Új hozzászólás Aktív témák

  • Somatom

    veterán

    válasz instantwater #14360 üzenetére

    Mondjuk az, hogy legyen mindkettőtől fizikai kártyám, amit a Revolut -tal használhatok. Az a bibi, hogy totál nem értem az egészet és hiába olvasgatom az összefoglalót. Jelenleg két számlám van az Erste -nél és ezekhez egy olyan kártya, aminél webes felületen változtathatom, hogy melyik számlámhoz akarom társítani. Alapértelmezetten az Euróshoz használom. Amit szeretnék:
    -Konverzió. Drága az Erste. Az Erste Forint számlámon tárolni kívánt összeget az Eurósról áttenném egy Revolut Eurósra. Ez kártyás fizetés, tehát nincs költsége. A Revolutban konvertálnám, majd Forintként visszaküldeném az Erste Forint számlámra. Ez reális/járható?
    -Mi a helyzet a tranzakciós értesítésekkel? Az Erste SMS -ben értesít, amire külön költséget számol. A Revolut tud az alkalmazásában push -ként, vagy más, ingyenes módon értesíteni?
    -Mi a nyavalya az a vault, amit zárolhat a Revolut? A fórum nyelve Magyar, de az összefoglalóban vault a megfogalmazás. Nincs ennek a kifejezésnek vmi Magyar megfelelője?
    -A kp. -ben felvenni kívánt összeget is szeretném Revolutra küldeni Euróban, majd onnan felvenni külföldön, Euróban. A havi 200 Euró kp. limit számlánként, vagy kártyánként értendő? Ha van két virtuális Revolut kártyám és ezeket egymás után beteszem egy Curve fizikai kártya alá, akkor duplázódik a limit?
    Hirtelen ezek a kérdések jutottak eszembe.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

Új hozzászólás Aktív témák