Új hozzászólás Aktív témák

  • vmarci21

    tag

    válasz bigdady #12822 üzenetére

    Pontosan. Mivel esetemben egy ~3.000 ft-s havi Deezer és egy hasonló árú Netflix előfizetés van a limites, mindig bekapcsolt kártyám mögött, így a 6.000 ft-s havi limit pont lefedi azt az összeget, ami arra a kártyára terhelésként érkeznie kell. A napi 6.000 ft-s limit meg nem.

    "Átvezeted egy pl megtakarítási alszámlára ami nem kell havonta és kész."
    Jelenleg diák számláért 0 ft-t fizetek az OTP-nek és 0 ft-t a Revolutnak.. Ennél bármilyen olyan csomag, amiben van alszámla extra kiadás lenne. De vehetjük úgy is, hogy az OTP-s számlám az, amin az éppen nem használt pénz van, és a Revolut felel a havi pénzmozgásokért.. - így egyetlen fizikai kártyát (a Revolutosat) használom országon belül és kívül is. Ez egyrészt jó, mert nem kell több alkalmazást használni, másrészt a Revolut tud egy csomó olyan dolgot, amit az OTP nem (egyből látszódnak a vásárlások a tranzakciós listában, van költés-kategorizálás, és látom, hogy hol-mire-mennyit költöttem, így tudom, hogy mi az, ami összességében, havi szinten "sok" költés lesz, és a következő hónapban megpróbálhatok rajta optimalizálni... )

    De kezdem úgy érezni, hogy nem azért kérdezted, hogy mire jó napi használatban a Revolut mert érdekel, kinek, milyen élethelyzetben mire jó (és esetleg ha tudsz ajánlj jobb lehetőséget), hanem hogy beleköss abba, aki másként használja a dolgokat, mint te - anélkül hogy tudnád, a másik fél éppen milyen élethelyzetben van és pénzügyekkel rendelkezik. De azért hátha tényleg érdekel a dolog, hogy mire jó a Revolut, és lehet eddig csak a élethelyzet hiánya miatt nem értetted meg, hogy miért írtam azokat a funkciókat amiket, így megpróbálok segíteni a háttérrel is: egy kollégista-egyetemista számára, aki össze-vissza vagy dolgozik éppen, vagy nem, vagy van valahonnan bevétele, vagy nincs, annak a Revolut egy nagyon jó ingyenes kiegészítés a 0 ft-s, gyakorlatilag semmit nem tudó, bármit csinálni akarsz, pénzbe kerülő diák számla mellé. És akkor remélem sikerült megválaszolnom azt is, hogy mire jó a költés-kategorizálás is - nekem. Mert más is írta itt a topikban gyakorlatilag az összes szolgáltatást, amit én is írtam, de valószínűleg nem mindenki egyetemista közülük, így úgy néz ki, más élethelyzetben is lehet haszna. (de azt hiszem, eléggé átmentünk OFF topikba.)

    >> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<

Új hozzászólás Aktív témák