Új hozzászólás Aktív témák

  • z0d1AK

    veterán

    válasz gzbotii #12630 üzenetére

    Én is kb. így vagyok vele, amire tudom, ezt használom itthon is.

    1. instant értesítés minden vásárlás után - ez főleg azért jó, mert a bankom elég jó díjat számol fel SMS értesítésért, a Revolut ezzel szemben jobb, ingyenes is.
    2. elemzések, hogy mire költöttél, etc - ez gyakorlatilag sokkoló is tud lenni, de tényleg hasznos a tudatosabb költéshez, plusz nem kell 3rd party appot használni a költések követéséhez.
    3. használható, gyors app, amit a legtöbb bank nem tud elmondani - K&H-nak jó az alkalmazása, de összességében valóban gyorsabb a Revolut. Arról nem beszélve, hogy a K&H-nál 5 nap mire megjelenik egy kártyás tranzakció. :(
    4. virtuális kártya online fizetésekhez - ezt is használom, bár szerencsére hazai kártyával sem volt még problémám, nem húztak le (egyszer hívott a bank, hogy adatszivárgás volt, vegyek le KP-t, ha kell, mert utána letiltanák a kártyám és újat küldenek)
    5. jobb költséghatékonyság (nem költesz túl) - eddig sem költöttem túl, de amúgy tényleg jobb, hatékonyabb a követhetőség.
    6. ingyenes belföldi utalás - ezt sosem használtam még, de kp helyett volt már, hogy Revoluton dobtuk át egymásnak a pénzt ismerősökkel.
    7. működik Apple Pay és GPay-el* is - mobilfizetést nagyon élném trükközések nélkül Androidon.
    8. ingyenes készpénzfelvétel - ezt itthon nem használom, magyar kártyámmal sem veszek ki kp-t.
    9. Biztonság, ha ellopják/elveszted a pénztárcádat, nem azt a kártyát veszíted el, amin az összes pénzed van (én már nem is hordom magamnál a rendes bankkártyámat) - a biztonság jó, de azért van nálam magyar kártya mindig, ha nem más, telefonon mobilfizetéssel.
    10. Az egésznek nincs is költsége, tehát ingyen használod, tök mindegy, hogy belföldön, vagy külföldön. - win.


    Összességében itthon pénzügyileg nincs akkora előnye a Revolutnak, mint külföldre utazáskor, ennek ellenére a kényelmi funkciói miatt használom előszeretettel.

    | Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

Új hozzászólás Aktív témák