Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz #95561216 #10202 üzenetére

    Ez amúgy tény. Nulla közük van egy csomó olyan infóhoz amit kérnek.
    Viszont megragadta az elmém az egyik itteni felhasználó kommentje a Revolut zárolás során tapasztalt kérdése. Hirtelen nem találom a kommentjét, de ez is erre született: [link]

    Azon kezdtem el agyalni, hogy nem-e valami bankközi fekete lista alapján dolgoznak, amiből csak a neveket veszik át, vagy abból is valami szoftver a hasonlóságok alapján választ. Pl. Szabó István aki a pápai húsfeldolgozó ügyvezetője, majd az itteni fórumtárs aki szintén Szabó István néven él.
    Amúgy írás közben eszembe jutott hogy ez a konkrét ügyben a Pápai Termálvízhasznosító Zrt cég elődje volt, a Pápai Ingatlanfejlesztő Kft. Ezt firtatta a Revolut és miután a júzer azt mondta nincs köze hozzá, feloldották a zárolást.
    Ha megnézem annak a cégnek az adatait, pár név azért van, plusz a Kft-ből Zrt-be hízás közben mozdult 1.5 Mrd Ft egy 4-500 MFt forgalmat generáló cégben.
    Simán el tudom képzelni, hogy az önkormányzat valamelyik banki szerződését "kreatívan" kezelte és valami listára felkerültek.

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák