Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • edipqe

  senior tag

  Vettem egy revoltec lightmouse II-t
  ezek az adatlapja:
  Gyártó Revoltec
  Csatlakozó USB
  Felbontás 1600dpi
  Kétkezes igen
  Technológia lézeres
  Extra teflon csúszka, DPI kapcsolójának (800 vagy 1600 dpi)

  én ezt 5,5k ért vettem 1 év garival mind1, hogy hol.

  Éééééééésss van 1-2 negatív tapasztalatom, amit szeretnék megosztani, valamint érdekelne, hogy amúgy jók-e a revoltec egerek vagy sem?
  Figyelem: nem érdekelnek netes tesztek, nem érdekelnek a száraz összehasonlító kiértékelések! ;)
  Emberek személyes véleményeit szeretném megtudni.

  Ime az enyém:
  Kibontottam elég jól védett kis csomagban volt. mini korongon a driver cd.
  Első ránézésre kellemes külső fogadott, ám már ekkor is alaposabb megtapizás után csúnyán néztem ki a fejemből. Az oldalsó gombok szabadon mocorognak nem tökéletes (finoman fogalmazva) az illesztésük, 500 forintos egér stílusban éktelenkednek az oldalsó ezüst díszcsíkba ékelve. :(
  Korábbi egereim görgőjénél elég jól volt illesztve maga a görgő a házhoz, ez esztétikus és védi a belső részeket a sok sok piszoktól. Na a revoltec lightmouse 2-nél ezt tessék el is felejteni. gagyin van megcsinálva ez a rész is. :(
  A görgő felszíne gumis és kellemes tapintású, nem csúszik meg görgetés közben rajta az ujjam. Viszont 2 héttel a megvételt követően elkezdett néha görgetés közben egér nevére rászolgálva jó hangosan vinnyogni. :( Szó szerint cincog ha a görgetés közben a mozgásra késztető erők nem pont felülről érik, hanem kicsit az oldalgombok iránya felé mutatva relatíve ritka de idegesítő hogy cincogni is tud 5,5k-ért.
  A kis cincogósnak a szebbik felén akad egy kis non-figuratív jel a festésben (annak hiánya adja a jelet) amin át a belső több színű ledek világítanak, ami nagyon szép és jó.
  DE nem találtam módját a kikapcsolásának, este ugyanis eléggé zavaró, ha vki nem szeret fényben elaludni. Ezt egy egyszerű kapcsolóval, vagy szoftveresen miért nem tudták megoldani? :( Áramtalanítsam a gépem csak ezért? Az meg ugye nem jó a gép élettartalmának
  És megint apró trógerségnek látom a jelét! Azon a részen ahol a festés mentes jel van, apró kis pici, de alaposan megnézve észrevehető egy kis fröccsöntési hiba, apró légbuborék van a műanyagban! :(

  Maga az egér pontos és kényelmes. A kézzel érintkező rész nem a szokásos simára lakkozott műanyag (nem izzad majd oda a mancsom nyáron ).
  Nagyon kényelmes!
  Szerencsére a logitech nyomorék púposhátú egerére nem akartak hasonlítani, ami teljességgel megszokhatatlan volt számomra, és ocsmány volt a külseje is, semmi stílus, egyszerűség, vagy elegancia lásd: logitech MX518/MX revolution és társai.
  Ez az egér szép, egyszerű és pont annyi a dizájn rajta amennyi nekem még tetszik (ha más nem így van vele azt is megértem, mindenkinek más tetszik )

  Summa summarum: elég sok kis apró hibája van ahhoz képest meg pláne, hogy 5k fölötti ársávban van!

  I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

 • edipqe

  senior tag

  kész ennyi volt, most döglött meg a görgője. :B
  Megyek cserélem másikra és ha az is ilyen szar akkor a revoltec elfelejthet egy darabig ;]

  [ Szerkesztve ]

  I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

 • Rover623

  félisten

  válasz edipqe #1 üzenetére

  Ez inkább logout-ra való...szerintem...:U

  primus inter pares

Hozzászólok Aktív témák