Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci79
aktív tag
„sötét gyakorlatok”
Asus Rog G531GV 9750H-RTX2060-32GB HyperX-1Tb 970pro-1Tb MX500
-
Tuti, az Apple intézte el.
Ezt a mindentjobbantudokmertcsak.hu oldalon olvastam. -
Fura... Egy vállalat pénzt akar keresni gyerekeknek szánt tartalommal, és nem csak a gyerekek, de még a szülők is olyan hülyék, hogy áldozatául esnek a "sötét gyakorlatoknak"
És vajon ki kap büntetést?Erősen meg kéne szabni, hogy kinek lehetne gyereke... Az örökbefogadáshoz át kell menni vizsgán, de gyereket akárki vállalhat.
[ Szerkesztve ]
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
George85
tag
Epic Games remélem tartalékolt pénzt magának
és jó játékokat nekünk ingyen a karácsonyi időszakra.Macska!
-
akosxyz
senior tag
Engem az érdekelne, hogy azt a 245 millió kárpótlást kinek fizeti ki? A károsultaknak, akiken "sötét gyakorlatokat" alkalmazott, vagy a hatóságoknak?
Ez mindig érdekes volt számomra, hogy egy cég eladja az adataim, vagy törvénytelenül jár el sok felhsználójával és kirónak rá büntetést, hogy kárpótolja az érintetteket. De azt még sose láttam, hogy ezekből a rekord büntetésekből az érintettek valóban kapnak is. -
Bugarov
aktív tag
-
-
KISDUCK
addikt
Hát az epic games sem egy angyal és addig próbálkozik mindennel amíg rá nem ba##ik ahogy az összes nagy cég.
Arról a cikk nem szól részletesen, de máshol olvastam hogy alapértelmezetten fortnite-ban bekapcsolja a játék a voice chatet, chatet megkönnyítve a gyerekek abúzusát.
Még egy olyan játékban is amit jellemzően felnőttek játszanak megy a másik sértegetése, szóval ezt illett volna alapból kikapcsolni.
A parental controlt pedig kicsit egyszerűsíthetnék és belenyomhatnák a júzer arcába, hogy "ezen te fogsz játszani vagy a gyereked ?" és hanyagolhatnák a reklámozást és ösztönzést a költésre, amit itt szintén kihagy a hír, hogy folyamatosan nyomták a hírdetéseket játékba hogy vegyél v-bucksot.
Szóval ja, szegény epic games, ki kell csengetniük egy kis aprót, mert szeretik kihasználni a legbefolyásolhatóbb réteget és nem kell itt a szülőket hibáztatni, hány IT analfabéta létezik akik még egy egyszerű windows telepítést se tudnak/mernek végrehajtani és egyebek?Hozzátenném, hogy nem vagyok epic games hater, az ingyen játékaikat zsebre vágom és néha szoktam is költeni náluk.
-
Bugarov
aktív tag
Azért az szép lenne, ha egy csapatjátékban alapból ki lenne kapcsolva a voice chat. Így is van elég kavar, az egyik tag parti chatben van, a másik meg game chat-ben, aztán lehet írogatni telefonon, hogy váltsál már haver mert nem hallak.
A gyerek könnyen elkerülheti az abúzust, ha nem vadidegenekkel, hanem haverokkal játszik egy csapatban, de ez megint olyasmi, amit esetleg a szülőnek kellene elmondania neki. Ja és van solo mód is, ahol aztán végképp senki nem szól hozzá. -
KISDUCK
addikt
Értem én hogy így nehezebb a kommunikáció, de ez volt az egyik oka annak hogy az epic games büntetést kapott, mert ezzel megsértett egy amerikai gyermekvédelmi törvényt.
Tessék itt egy részletesebb leírás: ign.com, de nyugodtan rákereshetsz, mert van rengeteg hír ezzel kapcsolatban, hogy miért lett megbüntetve az epic.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az USA hatósága 520 millió dollárra büntette a Fortine megalkotóját, az Epic Gamest.
- Cyberpunk 2077
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Két új versenyzővel száll ár/érték harcba a Poco
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Kiszivárgott képeken a még be sem jelentett LEGO 2K Drive
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Logitech G502 Hero Lightsync (910-005470/71)
- Apple Iphone 14 PLUS BLUE 128GB MIDNIGTHT!AKKU 100%PATIKA,HAJSZALKARCMENTES!!!GARIS január 23, 2024!
- Sony INZONE H9 WH-G900NW Gaming fejhallgató, Zajszűrős,Wireless, Bluetooth
- - ( Új, Bontatlan ) - LG OLED65C22LB, Ha másfajta kéne, írj!
- Canon 2000D + 18-55mm + 70-300mm objektívek + sok szűrő, doboz, WiFi -újszerű-
- Xiaomi Redmi 9 64GB 4GB RAM Dual Mobiltelefon / garancia/ 6.5"/ujjlenyomat olvasó/ 5020 akku/újszerű
- Corsair LL140 RGB LED - Static Pressure 140 mm /14CM/ - PWM rendszerhűtő !
- iMac 21,5" mid2011, i7 4x2.8GHz, 250GB ssd, 8GB ram, AMD 6770M
- Eladó 26 db (15+4x2+7) inverter+led driver
- world of tanks lámpa
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest