Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Pilot

  tag

  Sziasztok!

  Korábban volt egy creative live 5.1-es hangkarim. Jól szólt, de vettem egy új alaplapot, és az integrált hangot szerettem volna használni az előnyei miatt. SP/dif-en keresztül csatlakozik a házimozi erősítőre, pont mint régen a Live karesszal.
  Azt vettem észre, főleg ha nem túl zúzós zenét hallgatok, hanem inkább vlmi lágyat, hogy finom kis háttérzörejecskék jelennek meg. Ritkán hallhatók 10-15 mp-ként de teljesen változó. Nagyon kell figyelni, hogy észrevegye az ember, de én figyelek..
  Mérges lettem és visszatettem a Live-ot. Az is csinálja, csak annak nem olyan tiszta a hangja, van egy alap susogása. Ezért nem nagyon lehet ezt a hangot kivenni, de ha mégjobban figyelek azért meghallom. Ezért aztán mégis visszatértem az integrálthoz, mert összességében az még is csak jobb.
  A kis zörejecske viszont ott van. Olyan mintha a bakelit lemezen ugorna egyet a tű. Teljesen mindegy mit játszok le: CD, MP3, vagy avi. ugyan az a helyzet.
  Lehet olyan alaplapi probléma, aminek nincs köze a hangkártyához? Mi lehet az?
  A specifikáció az aláírásban!

  Köszi mindenkinek!

  AMD Phenom II 705e+Gigabyte 785GM-US2H+4GB Ram+Palit GTX 750 Kalmx 2 GB+120 GB Kingston SSD+Samsung 1,5TB+160GB Transcend+PIONEER DVD

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés