Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • rt06

  veterán

  válasz krizmo_ #19 üzenetére

  "Ettől lennék tudatlan?"
  igen, ugyanis ez egy viszonylag egyszeruen megszerezheto tudas (nem feltetlen konnyen elsajatithato, de hozzaferheto) es te (es meg szamtalan masok is) ugy akarsz beleokoskodni, hogy fogalmad sincs rola
  es ez a tudas nem azt jelenti, hogy valaki dolgozott mar kerdoivekkel, hanem azt, hogy ismeri a dolog matematikai hatteret - az pedig nem "szerintem" kerdese

  Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

 • emvy

  nagyúr

  válasz krizmo_ #19 üzenetére

  A stílusom az természetesen gázos, beismerem, elsősorban amiatt, hogy a témával kapcsolatban ömlik a hülyeség fórumszerte, és rendkívül idegesítő az, amikor a témában nagyon alacsony rendelkező emberek azt feltételezik, hogy ők jobban tudják, illetve nekik sikerül elsőre kiszúrni a kutatásokban elkövetett hibákat, bár a kutatók ötszázszor annyit gondolkoznak a dolgon.
  Tehát bár én tűnök arrogans f.sznak, valójában a legnagyobb arrogancia az, hogy hasraütésszerűen elohozakodtok mindenféle véleményekkel olyan dolgokat illetően, amikről nincs fogalmatok. Lehet engem utálni ezért, de ez részetekről arrogancia, nem az én részemről.

  Ja, és hiányolod, hogy nem magyarazom el:lentebb valaki belinkelte a stat. mintavetel wiki-oldalat, de gondolom nem olvastad el.

  No offense egyébként, tényleg nem személyes a dolog, a jelenséggel van problémám.

  @remington2:
  Az a hab a tortán, hogy régebben az egyik felhasználónevét tényleg bannolták, ezt nyíltan vállalja is, hirdeti is (lásd adatlapja), gondolom büszke rá.

  Ha nem ismered a sztorit, akkor ezen felesleges erolkodni, egyebkent sincs sok koze a temahoz.

  [ Szerkesztve ]

  while (!sleep) sheep++;

Hozzászólok Aktív témák