- DIGI kábel TV
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- DIGI internet
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Most már tényleg keményen lesújt a jelszómegosztókra a Netflix
- Linux kezdőknek
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kivágtak egy darabot a Metából, Zuckerberg pedig folytatta a kirúgásokat
-
IT café
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Nálam is teljesít egy példány belőle, hát azt kell mondanom hibátlan alkotás lett.
Talán a proci lehetne a szűk keresztmetszet, de akadással nem találkozni, kellően erős,nagyon jó képernyőidőt / kb 8 óra / produkál, jó aksi, szép készülék.
Nekem bejött.
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
SkyLine3000
addikt
Asszony 3 éves F6-ját lassan cserélni kéne. Ezt néztem ki neki. Ilyen árban jobb talán nincs. Lg-t akart volna, de ilyen áron ott nincs semmi az ég világon.
A G3-amnak quickcharge nélkül is elég max 1,5-2 óra a szinte nulláról 100%-ra való feltöltéshez, egy kb 60 centis Hama kábellel.[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
A specifikációlnál van egy kis elírás, miszerint 100GB elérhető a 16-ból.
-
Sinisi
senior tag
Én is nagyon szemezek ezzel a márkával mert csupa jót hallani róla. Ellenben az alma akksjával ami kb. a hat pluszig is hagy kívánni valót maga után...
-
szentkuti11
addikt
-
.Szaki.
őstag
Korrekció: Spec adatoknál gyanítom 16GB-ból csak 10 használható fel, nem pedig 100.
-
Sinisi
senior tag
válasz
szentkuti11 #5 üzenetére
De még mennyire!
-
Atomgeszi
veterán
Jó lenne, ha ez a fekete keret végleg eltűnne már. Rettentően rondítja az összképet..
-
Kicsit túl sűrűn adják már ki a készülékeket.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
nightshadow
veterán
Ezzel a készülékkel tényleg nem kell kompromisszumot kötnöm mivel kapásból kiesik mert férfiként se az arany/fehér, se a rózsa arany nem vállalható, pedig műszakilag teljesen kielégitené az én igényeimet. Nem tudom miért nem lehet egy konzervatívabb fekete/szürkét kiadni.
-
Sinisi
senior tag
válasz
nightshadow #11 üzenetére
Lehet, hogy köze van ennek ahhoz, hogy manapság az a sugallat, hogy a férfiak ne legyenek annyira férfiasak mint korábban?!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
nightshadow #11 üzenetére
Szerintem úgy vannak vele, hogy a férfiaknak alapból lehet magasabb technikai igénye van, én nekik pl inkább egy 3S-t szoktam javasolni.
Ez fiataloknak van inkább szerintem ,és hölgyeknek, az a pezsgőarany meg annyira más színt mutat különféle fényviszonyok között.
Van amúgy tok, meg lehet kapni fekete védőüveget azt hiszem erre is, és kész is
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
később nem lesz belőle vmi kandúrosabb szín ?
-
7etape
veterán
válasz
sityupityu #9 üzenetére
Nem kicsit, nagyon.
-
hemaka
nagyúr
Ezert a penzert nagyon jo ajanlat.
-
rdt89
addikt
Ennyi pénzért nincs benne semmi kivetni való, sőt dicsérendő, hogy ennyiért tudnak adni már ilyen készüléket.
-
Stauffenberg
nagyúr
A tesztet olvasva kedvem támadt venni egy ilyet apámnak.
Szegény a Huawei Y300-zal már nagyon szenved, ez a mobil meg valódi megváltás lenne ahhoz képest. Ráadásul kamerában sem gyenge, drágábban is adnak olykor ennél rosszabbat.
Kell egy tok a műanyag hátára és el van intézve. Ez szép.
--- "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau
-
Lasko
csendes tag
"A navigációs modul ezúttal is jól sikerült, internet nélkül is 2-3 percen belül talál jelet a a GPS és GLONASS segítségével"
Biztos perc akart az lenni? Kicsit soknak tűnik -
-
Atomgeszi
veterán
válasz
Stauffenberg #21 üzenetére
Így van, tokot így is úgyis vesz rá az ember.
Anyám is direkt olyan színűt kért magának Redmi 3 Pro-ból ami tetszik, aztán vett rá egy Eiffel-Tornyos tokot.
-
darvinya
titán
Nekem kifejezetten teszik Arany-pezsgő szín, pedig férfi vagyok.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Richie86
senior tag
Bravo Xiaomi!
Igaz nekem gyenge lenne teljesítményben, valamint nem jön be a MIUI, de akkor is, ennyi pénzért best buy!
Ha lesz olyan ismerősöm, aki olcsón szeretne megbízható androidos telefont, tuti ezt fogom neki ajánlani. -
Lasko
csendes tag
válasz
sityupityu #23 üzenetére
Redmi 3 pro-m kb 1mp alatt találja meg magát hol van... Ahhoz képest a 2-3 perc kb a nem működést jelenti nálam
-
marositech
senior tag
Köszi a tesztet! Élmény volt olvasni, kár, hogy csak megközelíteni tudta a Thort. Így nem lesz csere.
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
Nekem egy sima redmi 3 van (igaz, már csak tartaléknak), asszonynak egy 3S és azok sem mindig találják meg rögtön a műholdakat.
szerk: Net nélkül bárhol és bármikor 1 másodperc, na azt megnézném.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Én ezt a második számú teló kérdését nem értettem sose.
Most külön kínlódik mindenki ,aki második számú telefont használ?
Valahogy nem életképes számomra két telefont fenntartani.
@sityupityu: Érdekes, én ezzel még nem találkoztam.
Sokban függ a hálózati lefedettségtől is a pozicionálás milyensége, ha épp nem jól lefedett helyen vagy, akkor az A-GPS infó is nehezebb érnek oda, ami ugye a műhold pozíció infóit tárolja.
"Ha nem használunk segédprogramot, akkor is megtalálja a műholdakat a vevő, de akár 12,5 percet is igénybe vehet a folyamat, míg kiszámítja a helyzetet. Normál GPS vételénél a vevőnek 40-50 másodpercre van szüksége az első koordináta vételéhez, de még le kell töltenie a műholdak pályaadatait amely több időt vehet igénybe - figyelembe véve a műholdjel megközelítőleg 50 b/másodperces adatátviteli sebességét."
@Lasko: Technikailag képtelenség az 1 másodperc "hidegen", ne akarjunk már túl nagyot mondani..
[ Szerkesztve ]
-
7etape
veterán
Én a 2. számú telefont olyan alkalmakra használom, amikor kirándulni, kikapcsolódni megyek, vagy egyszerűen nem szeretném, ha elérnének.
Ilyenkor jól jön egy olyan telefon, amivel lehet fotózni, videót készíteni, el is érnek rajta a rokonok/barátok, de mégse kell rá annyira vigyázni. Persze jogos, lehetne dual simes telefon is valami extra erős tokban, de pl. nálam ez ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
-
Graphics
Jómunkásember
-
A korábbi drágább modelleknek sem volt világítása a gomboknak. Sajnos, pedig nem lenne egy nagy költség, nem is értem. Végül is hozzá lehet szokni. De legalább van értesítési led ami nagyon jó dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Sinisi
senior tag
válasz
sityupityu #40 üzenetére
Igen, az enyémen még nincs ez a led, de látom, hogy akiknek van mekkora előnyt jelent... remélem ez már alap lesz kb. minden ezutáni készülékben is.
-
-
newclass
tag
válasz
sityupityu #40 üzenetére
Szerintem is "filléres" dolog, ezért zavaró kicsit, de nyilván üzletpolitika miatt is kihagyhatták.
Az értesítési LED tényleg jó, ráadásul 7 szín közül lehet választani külön a hívásoknak, üzenteknek, értesítéseknek....
A rózsaarany önmagában szerintem szebb, de nyilván ez szubjektív.
Nekem egyik jelenleg kapható szín sem elég férfias.(de alapvetően nem nekem lett véve, csak pár napig lesz közvetlenül nálam)
De hölgyeknek meg kifejezetten mutatós a két szín és a fehér előlap.[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
A kapucsengős kép tetszik, és jó a B20 megléte is. Ennyi pozitívumot fedeztem fel összesen. Ennyiért valami használt mást vennék inkább.
-
pébé
csendes tag
Családban van már kettő és nagyon jó telefonok ennyi pénzért + 1 év garanciával. [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bruttó végfelhasználói árat figyelembe véve is rendkívül olcsó a kínai gyártó új modellje, ráadásul semmilyen komoly kompromisszumot nem kell kötnünk a mindennapi használat közben.
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone XS MAX Gold 64GB K484
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Pro Max Kék 256GB K475
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Fekete 128GB K470
- - ELKELT - iPhone 14 Pro MAX Silver 256GB - FÜGGETLEN - GARANCIA + AJÁNDÉK
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone Xr Coral 64GB K473
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest