Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
wesder
veterán
Én màr csak az óra funkciót hasznàlom, de így sem bàntam meg. Fém szíjjal elegàns és sokan ràcsodàlkoznak hogy mi ez és hogy hol vettem
15-20 naponta töltöm és boldogan hasznàlomIP 67-et teszteltem, pànt nélkül is àllja a vizet.
[ Szerkesztve ]
Einhorn az Finkle.
-
wesder
veterán
válasz
szupermacs #5 üzenetére
Bevàgtam egy pohàr vízbe a kapszulàt és teszteltem az értesítéseket. Pulzust is mért volna, ha lenne a víznek olyanja
[ Szerkesztve ]
Einhorn az Finkle.
-
wesder
veterán
válasz
szupermacs #7 üzenetére
2 perc. Elméletben meg màsok tapasztalatai alapjàn is simàn lehet benne strandolni meg úszni.
[ Szerkesztve ]
Einhorn az Finkle.
-
wesder
veterán
Emailban kaptàl csomagszàmot + jelszót, gls honlapjàn kell jelezned, mert a futàr nem viheti csak úgy csomagpontra sajnos :/ Miband Tools-szal tudja (Android kb 700ft)
Band O annyiban jobb hogy kiírja hogy ki hív, meg az SMS-eket. Az üzemideje meg 2-3 nap maximum.
[ Szerkesztve ]
Einhorn az Finkle.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Pulzusszám mérő és kijelző is került az új Mi Bandbe, mégsem lett az alapvető aktivitáskövetésre kitalált karperec drága. Leteszteltük.
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- [Re:] [lolller:] Mikor mehetünk bárhova?
- [Re:] Teljesen elszabadult a bitcoin árfolyama
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- [Re:] [sonar:] CFW Xiaomi hőmérséklet és páratartalom mérőre
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- GTA V
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G3 • ASUS X556U • HP Compaq 15 • hibásak • sérültek • indul/nem indul • i5 i7 • 8GB
- HP Elitebook x360 830 g6 hibatlan,karcmentes ,gari 2022.12 ho-ig.+ajandek HP taska.bp11 moricznal
- 2.5" tesztelt, hibátlan IDE (laptop) HDD-k vegyes méretben eladók
- 3 hetes! iPhone 12 Pro Max pacific blue 512GB olcsón!
- Játszogatós 1156 félkonfig (H55M-LE + Xeon X3460 (4 mag, 8 szál) + 8GB DDR3)
Állásajánlatok
Cég: Vector Kft.
Város: Kecskemét
Cég: T.A.Cs.
Város: Budapest