Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • RSteve

  tag

  válasz juiced #14 üzenetére

  +1

  Vicces ez a teszt. Ennyi pénzért ez ajándék. Kb 3 hónapja használom, már a gyereknek is vettem egyet, Ő rendelt hozzá csomó szíjat. Ennél több mi kell? Ki akar üzenetet olvasni órán? Pulzust mérni folyamatosan fitness karkötőn minek? A drágábbak sem pontosak arra egyik sem jó. Pontosan csak a mellpántos érzékelős sportórák a jók.

  Az alvás funkciója hihetetlen pontos. Ezt szeretem a legjobban, nem is értem milyen algoritmus alapján tud ilyen pontosan számolni.

  A következő szint mondjuk egy Gear Fit 2, 65 ezer HUF. Szerintem a célnak ennyi pénzért ez tökéletes. Nálam ez különösen ajánlott, ajánlottam is sok ismerősömnek egy csomóan vettek is, mindenki a legnagyobb megelégedéssel használja.

  Aki nem akar nehéz drága naponta tölthető okos órát venni, de szeretné ha legalább lenne valami hasonló eszköze, annak csak ajánlani tudom. Én a TinyDeal-ról rendeltem mindkettőt, kb 3 hétre megjött most ott 8400 HUF. :R

 • RSteve

  tag

  válasz hadan #46 üzenetére

  Be lehet állítani hogy az alvásfunkcióhoz használhassa a pulzusmérést. Így amikor éjszaka felébredsz és kimész WC-re, akkor egyből elkezd pulzust mérni és világít a zöld szenzor az óra alatt így nem kell lámpát sem kapcsolnod van világítás is. :)

  Gondolom ennek a segítségével is pontosítani tudja hogy mikor vagy ébren. De tényleg meglepően pontos, percre tudja mikor keltél, feküdtél és ha érezhetően jobban kipihentem magam akkor valóban lényegesen magasabb mély alvást ír.

 • RSteve

  tag

  válasz anorche1 #48 üzenetére

  Nincs egyetlen egy olyan sportóra sem, beleértve a százezres triatlonos órákat sem, ami tudna mozgás közben csak az órán lévő érzékelőkkel rendesen pulzust mérni. A Mi Band 2-ön sem azért van hogy mozgás közben mérjen pulzust, hanem csak arra hogy nyugalmi állapotban. Sokszor nem is sikeres a mérés ha közben mozgatod a kezed. Nem arra van, senki nem állította hogy arra jó, a gyártó sem.

  Pl, reggel felmegyek a teremgarázsból a 7. emeleti irodánkban a lépcsőn ami így 10 emelet szintkülönbség, felérek, megállok vagy leülök, rányomok a pulzusmérőre és megmondja hogy 140 vagy 150 a pulzusom. Egyébként meglehetősen pontos a pulzusmérő is ha nyugalmi helyzetben mérsz. Nekem van sportoláshoz egy nem túl drága Decatlon-os mellkaspántos pulzusmérő órám, többször összevetettem futás és kerékpározás közben is persze megállva nyugalmi helyzetben és nagyon pontosan +-10 -en belül jelzett szinte mindig a mellkaspántos órához képest.

  Ez egy 10 ezer Forintnál olcsóbb fitness pánt, ami hívás, SMS és 5 beállított alkalmazás esetén értesít is, pulzust mér nyugalmi helyzetben, lépést számlál, alvás funkciója van, havonta kell tölteni. Nem tudom mit akartok 8400 HUF-ért, szerintem a maga nemében tökéletes. :C

Hozzászólok Aktív témák