Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Nézegetem egy ideje ezt a kütyüt és lennének kérdéseim ezzel kapcsolatban, hálás lennék, ha tudnátok nekem segíteni:
1. helyesek azok az információim, hogy ha nem is az alap appal, de mást használva képes az intelligens ébresztésre?
2. az élegedett kalória mérése mennyire lehet kb. pontos? (biztos vagyok benne, h nem 100%)
3. tudtok esetleg olyan boltot itt Mo-n, ahol fel lehet próbálni, vagy legalább meg lehet fogni a terméket?
4. gearbest ha jól tudom megbízható rendelésre, ugye?
5. testreszabható, mely appok értesítéseinél rezegjen a karkötő?
Köszönöm szépen előre is!
Üdv:
FunthomiYOLOska
-
Funthomi
aktív tag
Srácok!
A Tools & Mi Band appal tudja a telefon az intelligens ébresztést (early bird)? A többi topicban olyan infó jött, hogy a Mi Fittel ez nem működik, illetve más appokkal sem tökéletes ez a funkció... Nektek van ezzel kapcsolatban tapasztalat?
Thx!YOLOska
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Pulzusszám mérő és kijelző is került az új Mi Bandbe, mégsem lett az alapvető aktivitáskövetésre kitalált karperec drága. Leteszteltük.
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- [Re:] Eladó hibátlan DDR3l-s 4Gb laptop ram.
- Xbox tulajok OFF topicja
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Gumi és felni topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Teljesen Új Samsung Galaxy S10e + JBL Bluetooth Fülhallgató
- Kicsit használt! Sony Playstation 5 lemezes eladó! - beszámolok!
- ASUS B53S 15” HD • tanulás iroda • i7 2.80 GHz • 8GB • 750GB • ATI HD6470 1GB • alu • szinteÚJ
- Lenovo ThinkPad P14s (T14) workstation*i5 10210U/8GB/256GB/Quadro P520/MAGYAR bill/3év gari
- HP Notebook 15" FULLHD • tanulás iroda • Intel 2.50 GHz • 8GB • 500GB • akku • mattFEHÉR • szinteÚJ
Állásajánlatok
Cég: BlackSter Capital
Város: Budapest
Cég: JayStack Services Zrt
Város: Szeged