Hirdetés
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [PBalázs:] Azért vagyok blokkolva, mert csak egy IP címet használhatok
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Hozzászólok Aktív témák
-
Shade45
aktív tag
A Talkband-nél is futva jelenik meg a hívófél, szerintem ez a Mi Band-nél is megoldható lenne.
Talkband kategóriáját tekintve eléggé ellentmondásos leírások találhatóak. Hol okos-karperec, -karkötőként, hol okos-óraként hivatkoznak rá. Most néztem a hivatalos oldalt, és ott sem írják le egyértelműen, hogy ezt a Huawei minek is szánta. Funkcióit tekintve, én inkább a karperec felé hajlanék; más gyártók óráival összehasonlítva nem képvisel egy súlycsoportot!
Hozzászólok Aktív témák
ma Pulzusszám mérő és kijelző is került az új Mi Bandbe, mégsem lett az alapvető aktivitáskövetésre kitalált karperec drága. Leteszteltük.
- [Re:] Üzletből, Apple care+, bomba áron, Új Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2017 Gray i5/8GBRAM/512GBSSD
- Xbox Series X|S
- [Re:] Hamar érkezhet a Galaxy Z Fold 3 és Z Flip 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [Re:] Samsung C27JG50QQU monitorom eladó!
- [Re:] Hamarosan kezdődik az NVIDIA virtuális GTC előadása
- Vicces Ph!s ellenőrző kódok
- [Re:] [Remus389:] Beyerdynamic DT 990 600 Ohm csere DT 880-ra
- További aktív témák...
- ASUS N75SF 17” FULLHD GAMER • munka oktatás • i7 4x3.10 GHz • 12GB • 120GB SSD • 750GB • GT 555M 2GB
- HP EliteBook 850 G6*i5 8365U/16GB/256GB NVMe SSD/vil.MAGYAR bill./IR kamera/Hp gari 2023.04.13-ig.
- AKCIÓ! ÚJ BONTATLAN APPLE WATCH SERIES 5 40MM EKG ,GPS KÉPES AZONNAL DEÁK TÉRNÉL ÁTVEHETŐ 1 ÉV GARAN
- BONTATLAN Új Iphone 11 64-128GB 1év APPLE garancia gyári független DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Hp Elitebook 850 G6 Full HD IPS, I7-8Gen,16GB ram,256 Gb SSD, AMD Radeon 2GB,2,5 év Gar.
Állásajánlatok
Cég: EN-CO Software Zrt.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest