Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • batai15

  nagyúr

  Azért meg lehetne oldani... Például a hír topikot zárni végére pedig moderátor kommentbe az infó hogy össze lett vonva ezzel a topikkal egy oda mutató link és kéretik a szakmai kérdést félteni oda.
  Magyarul van írva hacsak nem analfabeta valaki megérti és szó sincs itt arról hogy átmegy máshova. Nem is nagyon van xiaomi telefon esetén hova magyar országon...

  "A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******

 • benjoe1

  aktív tag

  Ez egy szép logika a topik be nem zárásra, de vajon miért ne ugorhatna egy hírek rovatba régebben megjelent cikk hozzászólások fórum linkje egy később megjelent teszt cikk hozzászólás fórumára? Igy a hozzászólási lehetőség adott, nem fog más oldalra vándorolni a látogató, ráadásul még keresnie sem kell az oldalon. Ezt egy kis utómunkával "csak" be kellene állítani, és hivatkozni is lehetne a régi bezárt fórumra is, hátha ott talál választ a kérdésére.
  Az is szerencsés megoldás lehet, hogy egy új teszt megjelenésekor a régebbi hír fórumát linkelnétek be, ha már egy bizonyos hozzászólás számot elért a régi topik.

  http://vendeghazszarvasko.blogspot.hu/

Hozzászólok Aktív témák