Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    Elköszönök a topictól.
    Nem bírtam megszeretni az MI A1-et, pedig egy ideje elhatároztam, hogy LG G2 után ez lesz. A mérete még elviselhető, bár már eléggé feszegette a határokat, pedig nagy tenyerem van. A gyorsasága nagyon rendben van, ilyen villám készülék mostanában nem volt a kezemben. Az oreo "betegségei" sem zavartak túlzottan, mert tényleg egy könnyen átlátható, jól kezelhető stabil rendszert kaptam, mellette az akku idő is príma volt. Ami a gyenge pontja volt számomra, az a kamera. A portré módot is jobban igényre alakíthatónak gondoltam, de korlátozottak ugye a lehetőségek.
    Persze, lehet mókolni, ki lehet hozni belőle többet, de nem akartam ezzel vacakolni.
    Követem a mobillal fotózós topicot, ahol látom milyen képeket szül, biztosan van benne még tartalék...
    Helyette egy Honor 8 lett, ami bár régebbi készülék, lassabb is valamivel, ellenben minőségibb volt kézbe venni, nagyon jól alakítható a rendszere, a kisebb mérete kézre áll és a kamerája az igényeimnek tökéletesen megfelel.
    Kíváncsi leszek MI A1 után mi lesz a következő lépés, mert elég sok Xiaomi eszközt birtoklok és használok megelégedéssel mai napig. Ugyanakkor azért örülök, hogy kicsit megismerhettem a készüléket, mert ez egy jó alternatíva a mostanság elszaladt mobiltelefon árak mellett és szerintem van jövője is. Könnyen elképzelhető, hogy pár év és én is újra megpróbálkozom egy későbbi típussal...

    Köszönöm az eddig itt kapott segítséget és támogatást!
    Sziasztok! :)

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák