Új hozzászólás Aktív témák

  • Plebi

    senior tag

    A hétvégén elkelt a telefonom. Fekete Mi A1. A fekete hiánya miatt szinte eredeti áron elment.

    Vegyes érzésekkel váltam meg tőle, meg is tartottam volna, de a nagyon sokat jelzett fejhallgató sistergéssel és a kamerával nem tudtam megbarátkozni, illetve nem akartam vele szórakozni. (jobb füles, kamerára Gcam, stb)

    Ettől függetlenül folytatom a topic követését, ahogy azt a legelejétől teszem, érdekel a készülék és az Android One sorsa a xiaomi-nál.

    Az utód egy Samsung Galaxy S8, amivel nem érdemes összevetni, nem egy liga, bár az eddigi tapasztalatok alapján még mindig azt mondom, hogy aki a fentiekkel megbarátkozik és elfogadja, az élményben semmivel sem kap rosszabb telefont, illetve egyikben sincs FM rádió :DD

    Üzemidő gyengébb az S8-on, hangminőség nem jobb, viszont legalább nem sistereg, bár a full hangerő elmarad. Kamera sokkal jobb, előveszem és bármikor jó kép készíthető, videó stabilizált, stb. Mindennapi használatban semmi előnye sincs az S8-nak, nem érzem gyorsabbnak, maximum a menü folyékonyabban mozog. A kijelző megint nem egy liga, illetve a kinézet nagyon szubjektív, nekem tetszett a Mi A1-is. Mindkettőhöz tok kell, hogy ne essen ki a kezemből. Vízállóság jó dolog, de nem mérvadó.

    Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

Új hozzászólás Aktív témák