Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Fall-N #5670 üzenetére

    Itt van szerintem a válasz erre: "Amikor kikapcsol akkor csak annyi töltés marad benne, hogy ne károsodjanak még a cellák."
    Tehát az, hogy hagyjuk lemerülni nem károsítja az akksit, nem szabadna károsítania. Viszont az élettartalma nagyobb mértékben csökken ilyenkor. Emiatt kellene már előbb töltőre rakni. Én tudásom, értelmezésem szerint tehát már érdemes olyan 30% körül töltőre rakni, hogy minél tovább megőrizze az energiatárolási kapacitását, de ha hagyjuk is néha teljesen lemerülni, az nem okoz nagy problémát. Tehát nem tartom normálisnak azt, hogy nem kapcsol be teljes lemerülés után. (az már mondjuk gyakori, hogy pár órát töltőn kell ilyenkor hagyni míg bekapcsol) Viszont ha nem akarja, hogy 1 év múlva fele ennyit se tudja használni egy töltéssel, jó lenne megértetni vele, hogy ha lehetősége van rá (otthon van) akkor ne hagyja lemerülni ilyen szinten.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák