Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Ájvé

  veterán

  válasz Balázs Z. #4357 üzenetére

  Ne viccelj már, fizetsz 8-10$-t EU direkt (áfa kerülős módszerrel) szállítással. Ennyiért pedig több ezer kilométert utaztatják, nagyjából semmibe nem kerül, sok esetben (kisebb csomagoknál) még szállítási költség sincs felszámolva. Szóval ezek után szerintem hagyjuk, ha minőségi szolgáltatást szeretnél rendelj DHL-t vagy más professzionális csomag küldő szolgáltatást, akkor jogosan veheted az asztalt mert tényleg fizetsz a szolgáltatásért.
  "Minden évben van ünnepi szezon, amire szépen fel lehet előre készülni"
  Magyar postáról beszélünk, olvasod amit írsz? Eleve kevés az alkalmazott (hiány van) azok sincsenek túlfizetve, mit vársz konkrétan?
  Politikába ne menjünk bele, el kell menni ha nem tetszik mert látjuk mi megy itt, nem értem mit csodálkozol.
  Verseny szférát se keverjük ide, állami mindig is teljesen más volt, igazán felesleges meg felhozni is a témát.
  Nettó 80-100-ért (nem tudom mennyit keresnek a postások de nem hiszem hogy sokkal többet) te sem örülnél ha ennyi mindent kellene csinálnod. Igen el lehet menni, ezt is teszik az emberek azért tart itt a posta amiről beszélünk, szóval szerintem hagyjuk, mindig fent a van hiba ebben egyetértünk, megoldás viszont nem nagyon lesz mostanában, el kell fogadni és kész.

  Draun01:
  Mindent lehet pótolni, csak szokni kell. Legalább gyors marad a készülék, 3 év MIUI-s tapasztalat után ezt tudom mondani. Egy tetszőleges launcher sokkal jobb mint a gyári MIUI, gyorsabb nem akad nem tölt újra annyit több szabad RAM marad.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés