Új hozzászólás Aktív témák

  • fatorzs

    tag

    Sziasztok. Pár napja én is vettem egy ilyen készüléket. nexus 5x-et váltott, remélem, egy pár sor pro-kontra elfér itt.
    Kamera: kár rá sok szót pazarolni, a nexus klasszisookal jobb, amint kevesebb fény van, az a1 elveszik.
    NFC: 5ft-os alkatrész, a Simple miatt nekem hiányzik, de nem létfontosságú.
    Külső: értem én, hogy az alu minőségi, meg prémium, de ilyen csúszós telefonom még sose volt. Muszáj lesz tokban tartani. A nexus puha műanyag hátlapja sokkal jobb/praktikusabb.
    Kijelző: mindkét telefon kijelzője remek, a nexus melegebb, sárgásabb, az a1 hűvösebb, kékesebb. De ez csak akkor tűnik fel, ha egymás mellé teszem a kettőt. A max fényerő nagyjából ugyanannyi.
    Virtuális/kapacitív gombok: A nexus-féle megoldás jobban tetszik. Nekem nincs nagy kezem, az alkalmazásváltó gombot pl alig érem el (és közben majdnem elejtem a telefont). Feltettem az edge gestures nevű progit, az segít a helyzeten valamennyit.
    Hangszóró: sokkal jobb az a1 hangszórója. Vagyis inkább a nexusé volt ócska. Rárakhatták volna az előlapra a gombok helyett.
    Fejhallgatókimenet: itt szintén sokkal-sokkal jobb az a1. Próbaképpen rádugtam a Sennheiser HD600-ra (300ohm) simán meghajtotta, és ezalatt nem csak a hangerőt értem, hanem szépen, tisztán, kellemesen is szólt. De a kis olcsó AKG agybadugós fülesemen is jobb vele zenét hallgatni. Súgást én nem tapasztaltam.
    Tárhely: örülök, hogy ezen nem spóroltak, hirtelen azt sem tudom, mivel töltsem meg
    RAM: szóval, ilyen az, amikor egy androidos telefonban van elegendő ram! A mindennapi használatban ez ég és föld különbség, már csak ezért is megérte váltani!
    Akku:legalább a duplája :)
    Telefonálás: az összefoglalóban linkelt phone apk-t használom, nincs vele semmi gond, nem dobott el hívást, a hang szuper.
    Szoftver: picit herélt az android mindkettőn (night light azért jöhetne majd valamelyik frissítéssel), apropó, a havi biztonsági csomagokat mikor kéne megkapni? Nem a hónap elején? Még az októberin vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák