Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz Smiro #25725 üzenetére

    Egyikkel sem, csak az általános minőségre értettem és a jobb szervizre. Párom most Huawei P Smart 2018-at használ és általános minőségre jobb az A1-nél, kamerája sokkal jobb szoftveresen meg sajnos ott az EMUI. Előtte neki Redmi 5 volt, csak az akksija behalt 1 év után a kijelzője meg besárgult egy foltban. Ezért lett neki is idén tavasszal csere. Természetesen itthon 1 év gari van a Xiaomikra így a ganciális szervíz nem volt opció. Ahogy az én A1-emre is. Ha lenne rá gari vissza is küldeném.

    Ha venni kell akkor maradok az Android One vonalon így Nokia és a Motorola marad. Lábrázást kapok az EMUI-tól és a Huawei is csak azért lett példának említve, mert ők "házon belül" a konkurensek és az A szérián kívül a Xiaomi is a MIUI-t használja, ami egy kutya az EMUI-val.

    A leírt hibáról meg annyit, hogy mindent próbáltam, a netet is feltúrtam, és írt A1-gyel kapcsolatban valaki ugyanilyen hibát. Ahogy írtam szűz rendszeren is produkálta a hibát! A ne zavarj módban amúgy is engedélyezve volt a média hang, így használtam majd másfél évig. Azaz ne zavarj módban volt mégis adott ki hangot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák