Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    Nekem meg a média hangerő néma akármit csinálok vele egy ideje. Volt kétszer FR és utána csak pár program telepítése, de nem segített. A volume booster program egy ideig segített, de mostmár az sem. Valami rendszer alkalmazás/összetevő némítja a média hangsávot. Az a vicces, hogyha teszt menüben nézem az erősítő résznél azonnal ad ki hangot, a hangszórónál ugyanúgy néma.

    Ez azért cinkes, mert ugyebár nem tud csörögni, ébreszteni és kihangosítás sem működik így. Ha nem lenne Amazfit Bipem akkor a hívásokról le is maradnék, meg nem lenne, ami ébresztene a korai műszakom hetén. Baromi bosszantó, mert ha egyszerű hardveres hiba lenne (hangszóró) akkor kicserélné az ember és kész. De ez olyan szoftveres hiba, amit senki nem tud megmondani mi okozza. Ha így marad megy a levesbe az A1.

    De az is biztos, hogy többet nem veszek Xiaomit. Sajnos az előző hozzászólásokban, amit irtatok látszik, hogy hullámzó a minőség és bármi hiba eljöhet, amire nem lesz javítás. Az sem boldogít senkit, hogy lehet hogy kijön az Android 10. Eleve csupa hiba lesz az elején, később még ki tudja mit csinál a fejlesztő csapat. Merthogy annyira nincsenek a helyzet magaslatán az is biztos. Komolyan mondom minősége tényleg más liga egy Huawei. Csak kár hogy nincs nekik Android One telefonjuk. A szerviz is sokkal jobb, tapasztaltuk kétszer is. Mindkét esetben két nap alatt megjárta a javítással a telefon a szervizt. Jó az a Posta pontos leadás. Itt még örülsz ha van még alkatrész a telefonhoz...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák